E-bilardo Turnuvası Pool Elite Masters Kickoff Başlıyor

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de günden güne daha büyük ilgi gören espor alanında, Türkiye’nin ilk bilardo turnuvası, Pool Elite Masters Kickoff Turnuvası 28 Haziran Perşembe günü başlıyor. Turnuva başvuruları 25 Haziran saat 18.00’e kadar devam edecek.

Pool Elite Masters

Oyunculara en gerçekçi bilardo deneyimini sunan Lokum Games tarafından geliştirilen Pool Elite, Türkiye’nin espor alanında ilk bilardo turnuvasını gerçekleştirecek. Bir ay boyunca devam edecek Pool Elite Masters Kickoff Turnuvası’na katılan oyuncular, Avrupa şampiyonluğu yaşamış milli sporcularla mücadele etme imkanına sahip olacak.

28 Haziranda başlayıp bir ay boyunca devam edecek Pool Elite Masters League Kickoff Turnuvası’na toplam 64 oyuncu katılacak. Tekli eleme formatında gerçekleşecek turnuva 9 top kategorisinde oynanacak ve 7 set kazanan oyuncu maçı da kazanmış olacak.

Katılım için 15 yaşın doldurulmuş olması ve Türkiye’de ikamet edilmesi şartları bulunan turnuvaya başvurular, 25 Haziran 2018 Pazartesi saat 18:00‘e kadar devam edecek.

Turnuvanın toplam ödül havuzu 12bin TL

Ödül havuzu oluşturulurken, katılan tüm oyuncuların düşünüldüğü turnuvada toplam  12bin TL’lik ödül havuzu bulunuyor.  Turnuvanın yarı final maçlarına kadar kazanılan tüm maçlar için 75 TL ödül verilecek. Birinci 4 bin TL, ikinci 2bin TL, üçüncü ve dördüncü 750 TL’lik ödülün sahibi olacak.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de mobil oyunların espora dahil olması çok yeni. Pool Elite Masters League Kickoff Turnuvası Türkiye’nin espor alanında ilk bilardo turnuvası olması sebebiyle de sektöre yenilik getirecek bir uygulama olarak konumlanıyor.

Kayıt linki https://goo.gl/forms/W1CJxuDOLSgE2Jc53

Detaylı bilgi linki https://www.facebook.com/poolelite/

Önceki İçerikCyberpunk 2077’de yükleme ekranı olmayacak
Sonraki İçerikPUBG MOBILE’a büyük güncelleme geldi
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz