Cyberpunk 2077 PlayStation Store’da satıştan kaldırıldı, oyunu satın alanlar geri iade talebinde bulunabilecek.

10 Aralık’ta çıkış yapan Cyberpunk 2077 sahip olduğu pek çok teknik sorun nedeniyle konsol oyuncularının tepkisini çekmişti. Xbox tarafının geri iadeleri kabul etmesi ancak PlayStation’ın bu taleplere olumsuz yanıt vermesi tartışmaları ileri bir boyuta taşımıştı.

Bugün Sony tarafından yapılan açıklamaya göre, Cyberpunk 2077 ileri bir duyuruya kadar PlayStation Store’da satıştan kaldırıldı. Buna ek olarak oyunu satın alanlar geri iade talebinde bulunabilecek ve bu kişilere tam para iadesi yapılacak.

“SIE, yüksek düzeyde müşteri memnuniyeti sağlamaya çalışmaktadır, bu nedenle PlayStation Store üzerinden  Cyberpunk 2077 ‘yi satın alan tüm oyuncular için tam bir para iadesi yapmaya başlayacağız.  SIE ayrıca  Cyberpunk 2077 ‘yi PlayStation Store’dan bir sonraki duyuruya kadar kaldıracaktır.

 

Cyberpunk 2077’yi PlayStation Store üzerinden satın aldığınızı onayladıktan sonra para iadesi işlemine başlayacağız.  Para iadesinin tamamlanmasının ödeme yönteminize ve finansal kurumunuza bağlı olarak değişiklik gösterebileceğini lütfen unutmayın.”

Sony’nin açıklamasının ardından benzer bir duyuruyu oyunun geliştirici stüdyosu CD Projekt Red de paylaştı ve bugünden itibaren PlayStation üzerinden oyuna sahip olanların iade işlemi yapabileceği belirtildi.

Cyberpunk 2077’nin konsol sürümlerinin tonlarca teknik hata barındırması oyuncu topluluğunun CD Projekt Red’e yönelik yoğun tepkiler vermesine neden olmuştu. Bazıları firmanın oyunun konsol versiyonlarını çıkışından önce düzgün şekilde göstermediğini ve hataları bilerek gizlediğini öne sürmüştü.

CD Projekt Red daha sonra bir açıklama yaparak öncelikle yaşananlar nedeniyle özür dilemiş, Cyberpunk 2077’nin PS4 ve Xbox One versiyonları için Ocak ve Şubat ayında iki büyük güncelleme yayınlayarak birçok sorunu düzelteceğinin sözünü vermişti.

Önceki İçerikCyberpunk 2077 inceleme (PS4)
Sonraki İçerikSuper Smash Bros. Ultimate’ın son DLC dövüşçüsü Sephiroth 23 Aralık’ta geliyor

2 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz