Crystal Dynamics, The Avengers ekibini genişletti

15 kişi, Marvel-Square Enix ortaklığıyla geliştirilen The Avengers oyun projesi üzerinde çalışmak üzere ekibe dahil oldu.

Crystal Daynamics, The Avengers ekibini Visceral, Sledgehammer, Monolith ve Naughty Dog‘un eski çalışanlarıyla büyüttü.

Square Enix‘e bağlı Crystal Dynamics stüdyosu, The Avengers ekibini yeni geliştiricilerle genişlettiğini açıkladı. Video oyun endüstrisinde daha önceden çeşitli büyük stüdyolarda görev alan 15 kişi, Marvel‘ın The Avengers oyun projesi üzerinde çalışmak üzere ekibe dahil oldu.

Ekibe yeni katılanlar arasında Naughty Dog’da yaratıcı yönetmen olan Shaun Escayg ve EA‘in kapattığı Visceral Games‘ten Stephen Barry de yer alıyor.

Shaun Escayg, Uncharted ve The Last of Us serilerinde görev almıştı. Crystal Dynamics’de de yaratıcı yönetmen olarak hizmet etmeye devam edecek. Barry ise Batman: Arkham Origins, Dead Space ve Star Wars: Battlefront gibi yapımlarda adı geçen birisi.

İLGİLİ HABER – Crystal Dynamics’ten yeni Legacy of Kain oyunu mu geliyor?

Sqaure Enix, 2017 yılında Marvel ile anlaşmaya vararak The Avengers projesini duyurmuştu. Bu anlaşmanın ilk meyvesi olacak olan The Avegners’ı Crystal Dynamics stüdyosu Eidos Montreal‘in yardımıyla geliştiriyor.

İLGİLİ HABER – Sqaure Enix ve Marvel, The Avengers projesi ile başlayan ortaklıklarını duyurdu

Bugünkü duyuruda ayrıca The Avengers projesinde “muazzam bir ilerleme” kaydedildiği de belirtildi. Marvel’ın yeni Avengers filmi ise 4 Mayıs 2018’de vizyona girecek.

The Avengers oyunu için gösterilen ilk teaser:

Önceki İçerikThe Inpatient inceleme
Sonraki İçerikMonster Hunter World’un inceleme notları paylaşıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz