Corvo ve Emily’e Elveda Deme Vakti mi Geldi ?

Daha dün birlikte saklambaç oynuyorduk Emily

Dishonored serisinin yapımcılığını üstlenmiş olan Arkane Studios, serinin yeni oyunu Death of the Outsider‘ı yayımlamak üzere. Stüdyo tarafından yapılan açıklamalar ise hayranları bir yandan heyecanlandıracak bir yandan da hüzünlendirecek nitelikte.

Death of the Outsider ile birlikte Emily ve Corvo etrafında şekillenen hikaye örgüsü sonlanmış olacak. Serinin ilk oyunu olan Dishonored sayesinde tanıştığımız bu ikili, yaşadıkları ve yaşattıklarıyla gönüllerimizi fethetmişti.

Arkane Studios yaratıcı yönetmeni Harvey Smith’in de onayladığı üzere muhtemelen Corvo ve Emily ile Dishonored serisinde bir daha karşılaşamayacağız. Dishonored 2’den sonra yeni bir ana oyunun gelip gelmeyeceğine dair resmi açıklama yok ancak Harvey Smith, her ne kadar kadrosu yenilenecek olsa da serinin devam etmesini istediklerini söyledi.

Emily ve Corvo’ya veda edecek olmamız bir yandan hüzün verici olsa da seriye yepyeni karakterlerle yepyeni maceraların eklenecek olması yönünden oldukça heyecan verici. İlk oyuna kıyasla fazlaca olumsuz eleştiriye maruz kalan Dishonored 2’de yaptıkları gibi halihazırdaki hikayeyi devam ettirmeye çalışmak yerine taze bir başlangıç yapmak, serinin geleceği için daha isabetli bir karar olabilir.

Dishonored: Death of the Outsider, serinin Daum isimli karakterinin öğrencisi olan Billie Lurk etrafında şekillenecek. İmkansız gibi gözükse de isminden anlaşılacağı üzere oyundaki amacımız Outsider’ı öldürmek. Bilmeyenler için Outsider, Dishonored evrenindeki tanrının bizzat kendisidir.

Dishonored: Death of the Outsider; 15 Eylül 2017 tarihinde Playstation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak.

İLGİLİ YAZI – Dishonored 2 İnceleme

 

Önceki İçerikGod of War’da Kratos seçimler yapmak zorunda kalacak
Sonraki İçerikRed Dead Redemption 2’nin yeni fragmanı çok yakında!
Video oyun ve çizgi roman bağımlısı, yarı zamanlı edebiyat okuru. Boş vakitlerinde evden dışarı çıkar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz