CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 için yeni bir stüdyo açtı

Polonyalı oyun geliştiricisi CD Projekt Red'in sahip olduğu stüdyo sayısı 3'e çıktı.

The Witcher serisinin yapımcısı CD Projekt Red‘in sıradaki oyunu Cyberpunk 2077 için yeni bir stüdyo açtığı açıklandı.

Firmanın resmi internet sitesinde yapılan duyuruya göre, Polonya‘nın güneybatısındaki Wrocław şehrinde CD Projekt Red Wrocław adında yeni bir stüdyo çalışmalara başladı. Bu stüdyo, video oyun endüstrisinden “18 uzman geliştiriciyi” bünyesinde barındırıyor.

CD Projekt Red’in başkanı Adam Kiciński, “Wrocław, Polonya’nın en büyük, en çok teknolojik gelişmişliğe sahip şehirlerinden biri ve yaratıcı yetenekteki isimler için bir çalışma alanı.” dedi ve şöyle devam etti:

“Mevcut ve gelecekteki projelerimizin kapsamı için Warsaw ve Cracow’daki stüdyolarımızda çalışmak üzere buraya taşınmaları konusunda tereddütleri olan geliştiricileri Wrocław’daki yeni stüdyomuzda istihdam edebileceğiz.”

CD Projekt Red’in Wrocław’daki yeni stüdyosu öncelikli olarak yapım aşamasındaki Cyberpunk 2077’nin geliştirilmesine katkıda bulunacak. CD Projekt Red, 2016’nın Mayıs ayında da Cracow’da yeni bir stüdyo açarak mevcut stüdyo sayısını ikiye çıkarmıştı. Wrocław’daki yeni stüdyo ile CD Projekt Red’in sahip olduğu stüdyo sayısı üçe yükseldi.

İLGİLİ HABER – CD Projekt Red genişliyor: İkinci stüdyo için yeni çalışanlar aranıyor!

Cyberpunk 2077’nin yönetmeni Adam Badowski ise konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“CD Projekt Red sıradan bir oyun geliştiricisi değil. Oyuncuları, özgür yaratıcılığı ve kaliteli oyunları her şeyden üstün tutuyoruz. CD Projekt Red Wrocław stüdyosu sadece bu yaklaşımı paylaşmakla kalmıyor, ayrıca ekibin geri kalanı gibi unutulmaz video oyunları ortaya koymak için bu anlayışın gerekli olduğunu düşünüyor.”

CD Projekt Red’in yeni oyunu Cyberpunk 2077, PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Henüz bir çıkış tarihi yok ancak Haziran’daki E3 2018‘de oyunla ilgili yeni gelişmelerin olması bekleniyor.

İLGİLİ HABER – Cyberpunk 2077’den yıllar sonra ilk paylaşım

Önceki İçerikNi No Kuni 2: Revenant Kingdom’ın inceleme puanları geldi
Sonraki İçerikTekken 7 DLC3: Noctis Lucis Caelum Pack – İlk İzlenimler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz