SÖYLENTİ: Capcom henüz duyurmadığı oyununu iptal etti

Sıradaki Dead Rising için daralmaya gidilirken, Capcom henüz duyurmadığı oyununu da iptal etme kararı aldı.

Capcom‘un Vancouver, Kanada’daki oyun geliştirme stüdyosu zorlu zamanlar geçiriyor. Sıradaki Dead Rising için daralmaya gidilirken, Capcom henüz duyurmadığı oyununu da iptal etme kararı aldı.

Vancouver’daki stüdyoda yaklaşık 50 kişiyi işten çıkaran Capcom, “şirket düzenini sağlamak amacıyla” yeniden yapılandırmaya gidildiğini duyurdu.

Kotaku‘ya yakın kaynaklar, bu işten çıkarmaların Capcom’un henüz duyurmadığı oyununu iptal etmesine neden olduğunu belirtti. Ayrıca, sıradaki Dead Rising de bütçesinde daralmaya gidilerek oyunun çapında büyük ölçüde küçültmeler yapıldığı ifade edildi.

Resmi duyuru gelene kadar tüm bunları birer iddia olarak değerlendirmek gerekiyor.

Henüz duyurusu yapılmayan Capcom’un yeni oyunu, üçünü şahıs oynanış sahip bir aksiyon-RPG idi. Alternatif bir dünyada New York’da geçiyordu. Proje henüz prototip aşamasındaydı ve iptal edilmeden önce Capcom tarafından yeşil ışık bile almamıştı.

İLGİLİ HABER – Capcom, Nintendo Switch için neden oyun yayınlamıyor?

Capcom Vancouver stüdyosu, daha önceden Dead Rising 2, 3 ve 4’ü geliştirmişti. Ayrıca Puzzle Fighter isimli bir oyunu da hazırlayan stüdyo, bu yapımı hala güncellemeye devam ediyor.

Öte yandan, Capcom henüz yeni Dead Rising’i resmen duyurmadı.

Önceki İçerikDragon Ball FighterZ inceleme
Sonraki İçerikMetro Exodus ile serideki 10 değişim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz