Call of Duty: WWII ırkçılığı net bir şekilde vurgulayacak

Geliştirici ekip oyunun olabildiğince gerçekçi olmasını istiyor.

Call of Duty: WWII / Sledgehammer Games

II. Dünya Savaşı’nı konu alan Call of Duty: WWII hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Serinin köklerine dönüş yapacak olan yapım, ‘ırkçılık konusunda oldukça açık ve net olacak.

Oyunun geliştirici stüdyosu Sledgehammer’ın yardımcı kurucuları Michael Condrey ve Glen Schofield, katıldıkları bir programda GamesBeat’in sorularını yanıtladı ve Call of Duty: WWII’de ırkçılık konusunda oldukça net olacaklarını, ayrıca oyunun çoklu oyuncu modunda oynanabilir kadın karakterlerin de olacağını belirterek, “Amerikan ordusu ayrılmış durumdaydı ancak Afrikalı Amerikan birlikleri vazgeçilmez olanlardı. Hikayenin bir kısmında yolları çakışıyor ve birlikte çalışıyorlar. Şu anda, ırkçılığı saklamıyoruz ve bundan utanç duymuyoruz.” şeklinde konuştular.

İşte programda yer alan o kısım:

Call of Duty: WWII, 3 Kasım 2017’de Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. Oyunun DLC’leri PS4 için 30 günlüğüne zaman-sınırlı özel olacak ve ilk betası da yine PS4 için düzenlenecek. Oyunu ön sipariş verenler ise tüm platformlarda geçerli olmak üzere en az 3 gün sürecek olan özel bir betaya katılabilecek.

Önceki İçerikDarksiders 3 resmen duyuruldu, ilk fragman yayınlandı
Sonraki İçerikE3 2017: Onaylanan tüm oyunlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz