Call of Duty: Black Ops 3, Xbox 360 ve PS3 için Onaylandı

Call of Duty: Black Ops 3, Xbox 360 ve PS3 için de çıkış yapacak ama Wii U için gelmeyecek.

Activision, bu yılın başlarında Call of Duty: Black Ops 3‘ü duyurduğunda, sadece Xbox One, PlayStation ve PC platformları için çıkış yapacağını belirtmişti. Ancak bu durum değişmiş gibi gözüküyor. Yayıncı şirket Activision, Call of Duty: Black Ops 3’ün Xbox 360 ve PlayStation 3 için de geliştirildiğini duyurdu.

Call of Duty: Black Ops 3, Xbox 360 ve PS3 sürümleri, Skylanders ve Spider-Man stüdyosu Beenox ve daha önceden PlayStation Vita için Call of Duty: Black Ops Declassified üzerinde çalışan Mercenary Technology tarafından geliştirilecek.

Call of Duty: Black Ops 3, eski nesil konsollarda üç ana mod içerecek: Hikaye modu, çoklu oyuncu modu, zombi modu. Ancak, yeni nesil konsollar ve PC platformu ile karşılaştırıldığında farklılıklar olacaktır.

Mesela, eski nesil konsollarda hikaye modunu co-op olarak oynamak iki oyuncu ile sınırlı olurken, yenil nesil konsollarda ve PC platformunda dört oyuncuya kadar destekleyecek. Ek olarak, Call of Duty: Black Ops 3 çoklu oyuncu betası sadece yeni nesil konsollarda ve PC platformunda olacak. Activision’ın belirttiklerine göre, “bazı özellikler ve fonksiyonlar” da eski nesilde yer almayacak. Ancak bunun hakkında daha detaylı bilginin daha sonra açıklanması bekleniyor.

Call of Duty websitesi üzerine oyuncuların kendi Nintendo profillerini ekleyebiliyor olması, Call of Duty: Black Ops 3’ün Wii U platformu için de gelebileceği ihtimallerini güçlendiriyor ancak Activision tarafından oyunun Wii U sürümünün planlanmadığı doğrulandı.

Önceki İçerikMaster of Orion Geri Dönüyor!
Sonraki İçerikSöylenti: Dark Souls 3’ün Çıkış Tarihi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz