Call of Duty: Black Ops 3 İçin Yeni Ayrıntılar ve Bir Fragman Geldi

Call of Duty: Black Ops 3’ün ayrıntıları belli olmaya başlıyor.

Geçtiğimiz günlerde bir teaser’ı yayımlanan Call of Duty: Black Ops 3 için bugün yeni ayrıntılar ve sistem gereksinimleri açıklandı. Ayrıca oyun için bir de trailer yayımlandı.

Treyarch’ın geliştirdiği Black Ops serisinin duyurulan son oyunu Black Ops 3’ün senaryo modu 4 kişiye kadar co-op olarak oynanabilecek. Oyunun multiplayer modunda ise duvarların yüzeyinde yürüyebileceğiz.

Oyunun hikayesi ise Black Ops 2’deki savaşın bitmesinden sonra ortaya çıkan, sibernetik uzuvlara sahip süper askerleri anlatacak. Senaryo modu tamamen co-op şeklinde oynanabilecek ve arkadaşlarınız da siz oynarken herhangi bir bölümde oyununuza katılabilecek. Bu açıdan oyun, seriye göre co-op oynanışa daha çok önem veriyor diyebiliriz. Ayrıca campaign karakterleri özelleştirilebilecek.

Call of Duty: Black Ops 3 için bir de fragman yayımlandı bugün. Aşağıdan izleyebilirsiniz.

Oyunla ilgili ortaya çıkan diğer ayrıntılara göre ise Treyarch, yeni bir hareket sistemi geliştirmiş. Advanced Warfare’den daha farklı olarak tasarlanan bu sistemle yine duvar gibi yüzeyler üzerinde Titanfall’dakine benzer aksiyonlara girebileceğiz. Ayrıca yüzme ve su altı savaşları da Black Ops 3 ile seriye girecek.

Oyuna bir de Specialist denen karakterler eklenecek. Birbirlerinden ayrı olarak seviye atlayıp gelişebilecek olan 9 askerden oluşacak olan Specialist sisteminde her bir askerin kendi silahı, becerileri ve perk’leri olacak. Bunlardan dördü belli oldu: Ruin, Seraph, Outrider ve Reaper. Ruin geniş bir alanı etkileyebilecek şekilde zemine büyük darbelerde bulunabilecek. Seraph’la yüksek kalibreli bir tabancayı kullanabileceğiz. Outrider yay kullanacak ve son olarak Reaper ise kısa bir süreliğine bir mini-gun kullanabilen bir robot olacak.

Black Ops 3 ile birlikte Gunsmith isminde yeni bir silah özelleştirme sistemi geliyor. Bu sistemde oyuncular silahlarına dürbün çeşitlerinden birini takıp silaha beş ayrı ekleme yapabilecek. Silahlarımıza kendi tasarımlarımızı uygulayıp yine kendi logomuzu kullanabileceğiz.

Ayrıca zombiler de aynen devam ediyor. Oyunun zombi modunun ayrı bir XP sistemi olacak ve kendine göre seviye atlayacak. Black Ops 3, seride World at War’dan sonra çıkmadan beta sistemini uygulayacak olan ilk oyun olacak. Bu beta oyunun ön siparişini verenlere açık olacak.

Son olarak oyunun minimum sistem gereksinimleri de açıklandı:

İşletim Sistemi: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
İşlemci: Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz
Hafıza: 6 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 470 @ 1GB / ATI® Radeon™ HD 6970 @ 1GB
DirectX: Version 11
Bağlantı: Genişbant internet bağlantısı
Ses Kartı: DirectX Uyumlu

Call of Duty: Black Ops 3, 6 Kasım’da bizlerle olacak. Oyun şimdilik PC, PS4 ve Xbox One için duyuruldu. Oyun için yayımlanan görsellere de aşağıdan göz atabilirsiniz.

Önceki İçerikGTA V için muhteşem ekran görüntüleri
Sonraki İçerikIWCI şampiyonu Beşiktaş, kural ihlali mi yaptı? [GÜNCEL]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz