Büyük Güncelleme 19 Kasım’da Phantomers’ta!

NTT Game’in yayıncılığını üstlendiği yeni nesil MMOFPS oyunu Phantomers’da oyun severler tarafından heyecanla beklenen güncelleme paketi için artık son çalışmalar başladı. Güncellemenin sorunsuz ve en iyi haliyle oyuna eklenmesi adına oyuncularıyla birlikte hareket etme kararı alan Phantomers yönetimi 19 Kasım tarihinde bir test süreci başlatacak. Yaklaşık 1 hafta boyunca aktif kalacak olan bu test sürecinde oyunseverler, oyunun test sunucusuna giriş yaparak güncelleme paketi ile eklenecek olan Klan Sistemi, Klan Savaşları ve Arkadaşlık Sistemi gibi içerikleri test edebilecekler.

Phantomers Tam Sürümü öncesi oyuna eklenecek olan içeriklerin %80’ini oluşturan büyük güncelleme paketinde yer alan diğer güncellemeler ise yine 19 Kasım’da oyunun kendi sunucusuna eklenmiş olacak. Yani 19 Kasım’da büyük güncelleme paketi oyunseverlere sunulmaya başlanacak. Bahsi geçen diğer güncellemeler ise aşağıda yer almaktadır.

  • Aralarında Türkiye sunucusuna özel olarak hazırlanmış Efes Antik Kenti haritasının da bulunduğu 3 yeni harita
  • 4 yeni silah (G36, G36C, G36K, M1887)
  • 2 adet özellikli karakter kostümü
  • Yepyeni market eşyaları
  • Ek özellik eşyaları
  • Başlangıç seti güncellemesi
  • Yeni nişangahlar
  • Silaha sağ/sol ele geçirme

Phantomers yönetimi, 19 Kasım’da başlayacak olan test sürecine katılacak oyuncular için de bir sürpriz hazırladı. Bu sürpriz kapsamında test sürecine katılan oyuncular, kurmuş oldukları klanların isimlerini normal oyun sunucusunda da kullanma hakkı kazanacaklar.  Yani siz de teste katılarak klan kurmak için gerekli olan 10 seviye sınırı ve 30.000 oyun içi para şartını ücretsiz olarak karşılamış olacak ve Phantomers’da kurmak istediğiniz klanın ismini diğer oyunculardan önce elde etme fırsatı bulacaksınız. Ayrıca Phantomers yönetimi, testler sırasında karşılaşılan hataları ve önerileri kendilerine ileten oyuncular arasından seçilecek 1 kişiye 2000 Npoint hediye edeceğini açıkladı.

Son olarak oyuncular ile birlikte test edilecek olan Klan Sistemi, Klan Savaşları ve Arkadaşlık sisteminin 26 Kasım’da test sürecinden çıkıp oyunun kendi sunucusuna ekleneceğini belirtelim.

Önceki İçerikTeknoSA’da yeni yıl heyecanı başladı
Sonraki İçerikStreet Fighter 5’ten Yeni Video Yayınlandı
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz