TeknoSA’da yeni yıl heyecanı başladı

TeknoSA, yeni yılda sevdiklerine teknolojik hediyeler almayı düşünenler için birbirinden farklı ürün seçenekleri sunuyor. Akıllı telefonlardan giyilebilir ürünlere, küçük ev aletlerinden tablet, notebook ve TV’lere kadar son teknoloji pek çok ürün, sevdiklerinizi mutlu edecek.

TeknoSA avantajlı fiyatlarla sunduğu zengin ürün çeşidiyle, hediye arama telaşına son veriyor. TeknoSA mağazaları ve teknosa.com’daki her bütçeye uygun hediye alternatifleriyle sevdiklerinizi mutlu etmeniz çok kolay.

Oyun konsolları, son teknoloji tablet ve notebooklarla çocuklarınızı sevindirebilir, akıllı saatlerle geçen zamanı daha bilinçli ve teknolojik kılabilirsiniz. Küçük ev aletleriyle evdeki hayatı kolaylaştırırken, ultra yüksek çözünürlüklü, yeni form ve içeriğe sahip akıllı televizyonlarla sinema ve internet keyfini evinize taşıyabilirsiniz.

TeknoSA’daki güzellik ve sağlık ürünleri ile yeni bir başlangıç yapın

TeknoSA mağazalarında ve teknosa.com’da avantajlı fiyatlarla sunulan erkek bakım kitlerinden epilatörlere, saç düzleştiricilerden traş makinelerine, dijital ateş ve tansiyon ölçerden vücut analiz baskülüne kadar pek çok ürünle sevdiklerinizin güzelliği ve sağlığı artık sizlere emanet.

Evinizin gizli kahramanları TeknoSA mağazalarında

İleri teknoloji öğelerle donatılmış küçük ev aletleri ile sevdiklerinizin hayatını kolaylaştırmak da sizin elinizde. Ergonomik yapısı ile saklaması ve kullanımı kolay elektrikli süpürgeler, lezzetiyle vazgeçilmez olan kahve makineleri, kokusuyla her kahvaltınızı ayrıcalıklı kılacak ekmek kızartma makineleri ve daha pek çok ürün TeknoSA aracılığıyla evinizdeki yerini alacak.

Stilinizi renklerle ifade edin, yeni yıla rengarenk girin!

TeknoSA yeni yıla renkli bir başlangıç yapmanıza da yardımcı olacak. TeknoSA, tüketiciyle buluşturduğu kendi telefon markası Preo P1 ile sevdiklerinizle anında iletişim kurmanıza aracı olurken, beraberinde çıkardığı rengarenk Pwatch akıllı saatler ile adım takibinden, kalori hesaplamaya, uyku düzeninden, cep telefonu uyumuna kadar birçok cazip özellik ile hayatınızı kolaylaştıracak.

Sevdiklerinizi mutlu edecek teknolojik hediyelere, 81 ildeki 300’e yakın TeknoSA mağazasından ve teknosa.com’dan ulaşabilirsiniz.

Önceki İçerikHalo 5: Guardians ve Xbox One Philips TV ile bir araya geldi
Sonraki İçerikBüyük Güncelleme 19 Kasım’da Phantomers’ta!
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz