Bu hafta vizyona giren filmler: 07 Ekim

07 Ekim haftasında vizyona giren filmler arasında Pamuk Prens ve Pete ve Ejderhası gibi yapımlar mevcut. Bakalım bu hafta vizyona giren diğer filmler hangileri?

Yeni bir yazı dizisiyle daha karşınızdayız. Bu hafta Türkiye sinemalarında vizyona girecek olan filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona giren filmler arasında maceradan komediye toplamda 6 adet yapım var.

İşte Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

1. Bayram Abi

Yönetmen koltuğunda Erdi Dikmen’in oturduğu ve Barbaros Dikmen, Ayhan Taş, Sinem Yener Ekşioğlu gibi oyuncuların yer aldığı film, Bayram adlı karakterin hikayesini konu alıyor. Komedi türünde olan yapım 7 Ekim 2016 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor.

Vizyon tarihi: 7 Ekim 2016 (1s 49dk)
Yönetmen: Erdi Dikmen
Oyuncular: Barbaros Dikmen, Ayhan Taş, Sinem Yener Ekşioğlu…
Tür: Komedi
Ülke: Türkiye

2. Canım Kardeşim Benim

Canım Kardeşim Benim, televizyon dizisinden uyarlanmakta olan Türk yapımı bir animasyon filmidir. Vizyon tarihi 7 Ekim 2016 olarak belirlenen filmin dağıtımcısı Warner Bros Türkiye’dir.

Vizyon tarihi: 7 Ekim 2016
Yönetmen: Murat Kürüz
Oyuncular: Gazanfer Ündüz, Şebnem Ünaldı, Mustafa Oral…
Tür: Animasyon
Ülke: Türkiye

3. Pamuk Prens

Pamuk Prenses, Başrolünde Tamer Karadağlı’nın yer aldığı komedi türünde bir filmdir. Pamuk Prens filminin kadrosunda Arzu Balkan, Haluk Özenç, Onur Sermik, Gamze Özpınar, Umut Barış Taşdemir, Emre Akça, Deniz Gök ve Etem Caner Karaüç gibi isimler yer alıyor. Filmin yapımcılığını ve senaristliğini Birol Güven üstleniyor.

Vizyon tarihi: 7 Ekim 2016
Yönetmen: Birol Güven, Hasan Tolga Pulat
Oyuncular: Tamer Karadağlı, Arzu Balkan, Birol Güven…
Tür: Komedi
Ülke: Türkiye

4. Pete ve Ejderhası

7 Ekim 2016’da gösterime girecek Pete ve Ejderhası’nın Yönetmenliğini David Lowery yaparken,  Oakes Fegley, Oona Laurence, Robert Redford gibi isimler de filmde yer alıyor. Filmin baş rollerini Bryce Dallas Howard ve Oakes Fegley üstleniyor. Disney’in sevilen aile filminin yeniden çekimi olan “Pete ve Ejderhası” Pete isimli yetim bir çocukla en iyi dostu ve aynı zamanda bir ejderha olan Elliott’ın maceralarını konu almakta.

Vizyon tarihi: 7 Ekim 2016 (1s 43dk)
Yönetmen: David Lowery
Oyuncular: Aysun Topar, Ayhan Kahya, Kutay Aydın…
Tür: Macera, Komedi, Fantastik, Aile
Ülke: Abd

5. Trendeki Kız

Trendeki Kız, Tate Taylor tarafından yönetilen ve senaryosu Erin Cressida Wilson tarafından, Paula Hawkins’in 2015’de yayınlanan aynı adlı romandan uyarlanan 2016 Amerika yapımı gizem, gerilim, dram filmi. 7 Ekim 2016 tarihinde vizyona girecek.

Vizyon tarihi: 7 Ekim 2016 (1s 45dk)
Yönetmen: Tate Taylor
Oyuncular: Emily Blunt, Rebecca Ferguson, Haley Bennett…
Tür: Gerilim
Ülke: Abd

6. Yok Artık! 2

Yok Artık! 2 yönetmen koltuğunda Caner Özyurtlu’nun oturduğunu Zafer Algöz, Şebnem Bozoklu, Onur Buldu, Cem Gelinoğlu, Şahin Irmak, Yağmur Tanrısevsin gibi isimleri oyunluğunu üstlendiği komedi türünde bir filmdir. Birinci filmin devamı niteliğinde olan film, 7 Ekim 2016 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor.

Vizyon tarihi: 7 Ekim 2016
Yönetmen: Caner Özyurtlu
Oyuncular: Zafer Algöz, Şebnem Bozoklu, Onur Buldu devamı…
Tür: Komedi
Ülke: Türkiye
Önceki İçerikGears of War 4 İlk İnceleme Puanları
Sonraki İçerikParamanya’ya Kanuni Sultan Süleyman Karakteri Geliyor
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz