Black Desert Online Türkiye’ye geliyor

MMORPG oyunu Black Desert Online, Türkiye’ye geliyor.

MMORPG oyunu Black Desert Online, Türkiye’ye geliyor.

Kore merkezli PearlAbyss tarafından geliştirilen Black Desert Online tamamen Türkçe olarak çok yakında Türk oyuncularla buluşacak.

Bugünden itibaren Türkiye’de satış sunulan oyun, 14 Temmuz 2015’te Güney Kore’de yayımlandıktan sonra kısa sürede büyük ilgi topladı. 3 Mart 2016’da Amerika ve Avrupa’da yayınlandığında ise milyonlarca oyuncunun çoktan ilgi odağı hâline gelmişti.

PearlAbyss’in oyunu Türkiye’de yayınlayacağı tarih, oyuncular tarafından merakla bekleniyordu. PearlAbyss yetkilileri, 6 Eylül 2017 tarihinde yaptıkları açıklamayla, Black DesertOnline’ın Türkiye’de, resmi PearlAbyss Türkiye ofisi tarafından kurulan PearlAbyss sunucularında tamamen Türkçe olarak hazırlandığını ve çok yakında Türk oyuncularla buluşacağını açıkladılar.

Black Desert Online’ın Türkiye sunucusu, yapılan resmi duyuruya göre şu şekilde olacak:

“İlerleyen dönemlerde sunucularımıza yeni ülkeler de eklenecek. Fakat Kuzey Amerika – Avrupa sunucularıyla bağlantımız olmayacak. NA-EU sunucularında karakterleri bulunan oyuncular, karakterlerini Türkiye sunucularına taşıyamayacak. Bu uygulamamızın sebebi, Türk oyuncularının oyunun hep birlikte, büyük seviye farkları olmadan, sıfırdan keşfetmelerine olanak verebilmek.”

Black Desert Online, Türk oyuncular için tamamen Türkçe olmasının haricinde, başka sürprizlerle de geliyor. Oyun, Türkiye’de ilk defa 14-17 Eylül tarihlerinde GameX 2017’de ücretsiz olarak denenebilecek. 

Önceki İçerikYeni korku oyunu SCORN’dan harika bir oynanış videosu
Sonraki İçerikTake-Two Interactive Resmen Türkiye’de

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz