The Elder Scrolls Online’ın Dragon Bones DLC’sinden ilk detaylar

Dragon Bones DLC'si ve Güncelleme 17 ile ilgili ilk detaylar geldi.

The Elder Scrolls Online‘ın Dragon Bones DLC‘si ve Güncelleme 17’den ilk bilgiler geldi.

Zenimax Online Studios, The Elder Scrolls Online için 2018’in ilk büyük güncellemesi ile ilgili detayları paylaştı: Dragon Bones ismindeki iki zindanlı DLC Paketi ve içinde bir çok yeni özellik bulunan, ESO’yu daha d iyi hale getirecek ücretsiz Güncelleme 17. Dragon Bones DLC’si ve Güncelleme 17’nin Şubat ayında yayınlanması planlanıyor.

İki yeni zindan

Dragon Bones DLC’sinde iki yeni zindan bulunacak: Scalecaller Peak ve Fang Lair. Hem normal, hem veteran modlarda mevcut olacak bu zindanlarda son bosslar için bir de Hard Mode yer alacak. Bu yeni zindanlarda oyuncular hastalıklı ogreler, güçlü büyücüler ve onların namevt minyonları ile karşılacak. Hatta kadim bir ejderhanın canlandırılmış kemiklerine kadar yeni ve eski bir çok düşmanla karşılaşacaklar.

ESO Plus üyelerine ücretsiz

Oyuncular yeni eşyalar ve yaratık setleri, ganimetler ve başarımlara ek olarak bu zindanlardan birine girdikleri an sahip olacakları Renegade Dragon Priest maskesi ile de ödüllendirilecekler. Dragon Bones DLC Paketi ESO Plus üyelerine ücretsiz sunulacak. Üye olmayan oyuncular ise paketi Crown Store üzerinden satın alabilecekler.

Herkese ücretsiz sunulacak Güncelleme 17 ise Dragon Bones ile aynı anda yayınlanacak ve içinde şunlar bulunacak:

  • Kostüm Sistemi: oyuncular giydikleri ekipman ne olursa olsun görünüşünü bağımsız olarak özelleştirebilecekler
  • İki Yeni Savaş Alanı: Orc Kalesi Mor Khazgur ve Cüce Harabeleri Deeping Drome 4v4v4 çok oyunculu savaşlar için iki yeni arena sunuyor. (Battlegrounds PvP modu ESO: Morrowindgerektirir)
  • Ev Depolama Sistemi: sıkça istenilen bu özellik sayesinde oyuncular Homestead ev sistemi yoluyla eşyalarını evlerine güvenli biçimde kilitleyerek saklayabilecekler
  • Ek Oynanış Özellikleri: oyuncuları level atladıklarında en iyi ekipman ve yetenek seçimi için yönlendirecek olan Level Atlama ve Yetenek Danışmanları ve sinerji yaratan yetenekleri tanımanızı kolaylaştıracak yeni savaş yenilikleri hem yeni, hem de tecrübeli oyuncuların ESO’yu daha rahat oynamalarını sağlayacak.

Güncelleme 17’ye dahil olan tüm yenilikler, tüm Elder Scrolls Online oyuncularına ücretsiz olarak sunulacak.

Önceki İçerikGod of War’un çıkış tarihi hakkında açıklama yapıldı
Sonraki İçerikDark Souls Remastered duyuruldu, çıkış tarihi açıklandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz