En İyi MMORPG Oyunlar

En iyi MMORPG oyunlar bu listede, 2017 yılında öne çıkan mmorpg oyunları sizin için listeledik. Bakalım bu yıl önce çıkan mmorpg oyunları neler?

En iyi MMORPG oyunlar bu listede, 2017 yılında öne çıkan mmorpg oyunları sizin için listeledik. Bakalım bu yıl önce çıkan mmorpg oyunları neler? MMORPG oyun denildiğinde aklınıza gelebilecek bir çok oyun seçeneği bulunuyor. Uzun süredir oynanmakta olan ve hali hazırda yayın hayatına devam eden oyunların yanı sıra geçen senelerde çıkan oyunlara tekrardan bir göz atalım istedik ve karşınıza aşağıdaki gibi bir liste çıkarttık.

Mobil oyunların öne çıktığı bir dönemden geçiyoruz. Bu sebepten online oyun bakımından eskisi gibi çok vakit harcanıp çıkartılan oyunları görememeye başladık. Oyun firmaları zaman ve maliyetten kısarak daha yüksek kazançlar elde etme peşinde olduklarından dolayı bir çok firma online bilgisayar oyunları tarafını yok edip, tamamen mobil oyun tarafına yöneliyor. Türkiye piyasasında da bunun yansımalarını rahatlıkla görebilmeniz mümkün. Tabii bu durum ne kadar doğru ne kadar yanlış tabii ki tartışmalara açık. Neyse lafı fazla uzatmadan isterseniz listemize geçelim.

En İyi MMORPG Oyunlar

Aynı klasmanda olup, grafik, oynanış ve teknoloji bakımından diğer türevlerinden üstün olanları bu listede sizin için derledik. Listede yer alan bir kaç oyun dışında geri kalan tüm oyunlar Türkiye’den erişime açık durumdadır.

6. ArcheAge

Kore oyun yapımcısı XL Games tarafından geliştirilen ArcheAge, Avrupada 16 Eylül 2014 yılında Trion Worlds tarafından yayınlanmaya başladı. Açık dünyasıyla ilgi çeken oyun ilk çıktığı günden bu yana oyuncuları tarafından sevilerek oynanmakta.

5. Black Desert Online

En İyi MMORPG Oyunlar – Black Desert Online

Kore firması Pearl Abyss tarafından geliştirilen Black Desert Online 2014 yılında yayın hayatına başlamıştır. Şu an ülkemizden erişime kapalı olan oyunun ilerleyen yıllarda erişime açılması beklenmektedir.

 

4. Blade & Soul

En İyi MMORPG Oyunlar – Blade & Soul

Online oyun devi NCSOFT tarafından geliştirilen Blade & Soul 2014 yılında yayın hayatına başlamıştır. Gon, Lyn, Yun ve Jin olmak üzere benzersiz karakteristik özelliklere sahip 4 ayrı ırk seçimi sunan oyun ücretsiz olarak erişime açık durumdadır.

3. Guild Wars 2

En İyi MMORPG Oyunlar – Guild Wars 2

Guild Wars 2, ArenaNet tarafından tarafından geliştirilmiş olan bir MMORPG oyunudur. Guild Wars serisinin devamı niteliğinde olan oyun ilk olarak 27 Mart 2007’de duyurulmuş, 28 Ağustos 2012’de resmi olarak yayımlanmıştır.

2. EVE Online

En İyi MMORPG Oyunlar – EVE Online

EVE Online, CCP Games firması tarafından yapılmış bir video oyunudur. Bilim kurgu ortamında, oyuncuların yönlendirdiği zorlu bir dünyada geçen devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunudur Oyun 2003 yılında yayın hayatına başlamıştır. Gerek oyuna geçirilen süreler gerekse oyun içi ticaret politikası gibi özellikleri sayesinde bir çok oyuncu tarafından sevilerek oynanmaktadır.

1. World of Warcraft

En İyi MMORPG Oyunlar – World of Warcraft

World of Warcraft, Blizzard Entertainment firması tarafından geliştirilen bir MMORPG oyunudur. Oyun 2004 yılında yayın hayatına başlamıştır. Sürekli geliştirilmeye devam eden oyun en popüler mmorpg oyunu olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girmiştir.

Önceki İçerikWestworld oyuncusu The Last of Us 2 kadrosuna katıldı
Sonraki İçerikDrawn to Death İnceleme
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz