Take-Two Interactive Resmen Türkiye’de

Hoşgeldin Take-Two

Sony, Türk oyun pazarı için büyük bir hamlede bulundu. Türk oyun sektörü böyle giderse kan emicilerin egemenliğinden kurtulabilir

Playstation Türkiye resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan tweete göre, Rockstar Games ve 2K Games oyunlarının Playstation sürümleri artık Sony Eurasia tarafından dağıtılacak. Bu da Sony Eurasia ile anlaşmalı olan Take-Two Interactive‘in Türk oyun pazarına girişi anlamına geliyor.

Peki bu neden iyi bir haber ? Resmi olarak Türkiye’de dağıtımcılık yapacak olan bir firma satış rakamlarını gözeteceği için oyuncuları memnun etmek isteyecektir. Bu memnuniyeti sağlamanın yolu da oyuncuların beklentilerinin karşılanmasına bağlı.

Türk oyuncularının dağıtımcılardan beklentileri de oyunlara Türkçe dil desteğinin eklenmesi ve tek derdi para olan firmaların egemenliği altında kalmaktan kurtulmak değil mi ?

Take-Two Interactive bünyesinde sadece Rockstar Games ve 2K Games’i barındırıyor bu yüzden kısa vadede çok büyük değişiklikler bekleyemeyiz. Öte yandan Sony’nin bu hamlesi diğer dağıtımcıların da Türk oyun pazarına katılmak istemesi için pilot uygulama niteliğinde.

Önceki İçerikBlack Desert Online Türkiye’ye geliyor
Sonraki İçerikMirage: Arcane Warfare Kısa Süreliğine Steam’de Ücretsiz
Video oyun ve çizgi roman bağımlısı, yarı zamanlı edebiyat okuru. Boş vakitlerinde evden dışarı çıkar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz