BioWare’in gizemli yeni oyunu oynanabilir düzeyde

GDC 2016'da BioWare çalışanlarının giydiği t-shirtlerde yer alan firmanın yeni oyununun oynanabilir durumda olduğu ortaya çıktı.

GDC 2016‘da BioWare çalışanlarının giydiği t-shirtlerde yer alan firmanın yeni oyununun oynanabilir durumda olduğu ortaya çıktı.

Birkaç hafta önce düzenlenen Oyun Geliştiricileri Konferansı kısa adıyla GDC 2016’da BioWare’in etkinlik alanında yeni oyunlarına ait t-shirtler ile dolaştığı ancak kimsenin bunun farkına varmadığı ortaya çıkmıştı. Bugün ise o gizemli oyunun oynanabilir düzeyde olduğu açıklandı.

Mass Effect ve Dragon Age serilerinin yapımcısı BioWare’in, geçtiğimiz hafta düzenlenen GDC 2016 etkinliğinde, aslında yeni oyununu tanıttığı ancak fuardaki kimsenin bunu fark etmediği, şirketin çalışanlarından Alistair McNally‘nin Twitter üzerinden yaptığı açıklamalar sonucunda gün yüzüne çıkmıştı.

McNally, paylaştığı bilgilere bir yenisi daha ekledi ve BioWare’in bu gizemli oyununun halihazırda oynanabilir durumda olduğunu ve kendisinin bu yapımı denediğini, ayrıca ‘oldukça etkileyici’ bulduğunu yazdı. Geliştirici stüdyonun iki yeni yapımından biri olan Mass Effect: Andromeda‘yı ve adı bile henüz açıklanmayan gizemli oyunu denediğini Twitter hesabı üzerinden yayımladığı mesajla açıklayan, BioWare’in Austin ve Montreal stüdyolarındaki görsel tasarım ekiplerinin lideri Alistair McNally, açıklamasını “Bugün sıradan bir t-shirt giydim.” sözüyle sonlandırdı.

Bu gizemli yapım hakkında sadece oynanabilir olduğu, etkileyici göründüğü ve BioWare tarafından geliştirildiği bilgisi bulunuyor. Ayrıca bu oyun için şu ana kadar herhangi bir çıkış aralığı dahi verilmedi. Ek olarak, BioWare’in yeni oyunlarından biri olan Mass Effect: Andormeda ise 2017’nin başlarında çıkış yapacak.

Önceki İçerikARK: Survival Evolved’ın yapımcısı hakkında dava açıldı; oyun kapatılabilir!
Sonraki İçerikSOMA, 250 bin adet satarak Frictional Games’in iki yeni oyununu finanse etti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz