BioWare, Shadow Realms’ı iptal etti

4 vs 1 co-op RPG Shadow Realms, BioWare Austin tarafından iptal edildi.

Oyunun daha fazla geliştirilmeyeceğini açıklayan stüdyo, “Shadow Realms’ın daha fazla geliştirilemeyeceğine karar verdik.” şeklinde bir açıklamada bulundu. Bioware Austin’in genel müdürü  Jeff Hickman ise oyunun resmi sitesinde şunları yazdı:

Bu haberin hayranlarımız açısından hayal kırıklığı yarattığının farkındayız. Bu nedenle, bu kararımızın arkasındakileri açıklamak istiyorum. Takımımız oyun üzerinde inanılmaz çalışmalarda bulundu. Oyun testlerinde ve etkinliklerinde birçok olumlu geri dönüşlerde aldık. Ekibimizin önümüzdeki yıl ve sonrası için BioWare’de çalışması için şimdiden başka projelerimiz var. Buradaki Austin stüdyosunda inanılmaz yeteneklere sahip bir ekibimiz var. BioWare’in yeni projeleri üzerinde çalışmak için oldukça da heyecanlılar ve daha iyi BioWare oyunları yapacaklar.

Dragon Age: Inquisition, sıradaki Mass Effect oyunu ve daha henüz duyurulmamış oyunlar üzerinde BioWare Austin, çalışmalar yapmaya devam edecek. Ayrıca stüdyo, Star Wars: The Old Republic üzerinde çalışmaya da devam edecek.

Shadow Realms, geçtiğimiz Gamescom etkinliğinde PC platformu için duyurulmuştu. Oyun, 4 vs 1 olarak co-op şeklinde RPG bir oyundu.

 

Önceki İçerikBioshock 2 Geçici Olarak Steam’den Kaldırıldı
Sonraki İçerik2015 Yılında Çıkışı En Çok Beklenen 5 Oyun

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz