Bioshock 2 Geçici Olarak Steam’den Kaldırıldı

 

 Bioshock 2 Steam’den Kaldırıldı

Bioshock 2 nerede?


Şu anda Bioshock 2 oyununu digital olarak almak istiyorsanız, şansınıza küsün. Oyun ilginç bir şekilde sessiz sedasız Steam ve diğer tüm digital mağazalardan kaldırıldı. Bu digital platformlar arasında, Amazon, Apple App Store, The Playstation Store ve Xbox Games Store da yer alıyor.


Bioshock 2 beş yaşında!

Bugün 5 yaşında giren Bioshock 2, Steam ve diğer mağazalardan kaldırılmasının ardından oyun forumlarında spekülasyonlara neden oldu. Bu spekülasyonlara göre oyunun kaldırılma nedeni oyun içindeki bazı üçüncü parti lisanslı müziklerin lisansının yenilenmemesi.

Bioshock 2 2010 yılında Playstation 3, Xbox 360 ve PC için çıkmıştı. Games for Windows Live’ın kapanmasının ardından Bioshock 2 ve ek paketleri 2013 yılında Steam’e geçirilmişti.

Bioshock 2 Steam’den Kaldırıldı

Bir 2K sorumlusunun yaptığı açıklama ise şu şekilde:

 Bioshock 2 Steam’den Kaldırıldı

“Bioshock 2 geçici olarak Steam, Playstation Network ve Xbox Live hizmetlerinden kaldırıldı ve en kısa zamanda bu digital platformlara dönüşünü gerçekleştirecek. Bu geri dönüş gerçekleştiğinde sizleri bilgilendireceğiz, bu sırada oyuna zaten sahip olanları endişe etmelerine gerek yok çünkü hem tekli oyuncu hem de çoklu oyuncu modları aktifliğini sürdürmekte.”


Bioshock 2 Steam'den Kaldırıldı
Bioshock 2 Steam’den Kaldırıldı

 

Önceki İçerikThe Crew’a yeni güncelleme!
Sonraki İçerikBioWare, Shadow Realms’ı iptal etti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz