2015 Yılında Çıkışı En Çok Beklenen 5 Oyun

Oldukça vasat bir 2014‘ün ardından, önümüze bakma zamanı geldi  çünkü bu yıl çok iddialı oyunlar geliyor.  Onlarca iddialı oyun arasından oyuncular tarafından en çok istenen ve beklenen beş oyunu seçtik ve sizler için bir araya getirdik, işte 2015 yılında çıkışı en çok beklenen 5 oyun:

2015 Yılında Çıkışı En Çok Beklenen 5 Oyun

1. The Witcher 3: Wild Hunt

 

 

The Witcher 3: Wild Hunt, CD Projekt RED tarafından geliştirilen, Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından Kuzey Amerika’da, Namco Bandai Games tarafından ise Avrupa’da yayımcılığı yapılacak olan rol yapma oyunudur.Oyunun çıkış tarihi 24 Şubat 2015’ten 19 Mayıs 2015’e ertelenmiştir.

 

2. No Man’s Sky

 


Joe Danger isimli oyunla birlikte kendini gösteren bağımsız oyun stüdyosu Hello Games, No Man’s Sky ile birlikte keşfetme üzerine yoğunlaşıyor. Sadece dört kişiden oluşan Hello Games’in yeni nesil projesi No Man’s Sky’da her şey keşfedilebilir. Birden fazla gezegenin yer aldığı yapımda her gezegenin kendi ekosistemi bulunuyor. Yıldızlar, dağlar, denizler, gezegenler, kısacası her şey No Man’s Sky’da keşfedilebilir olarak karşımıza çıkıyor.

 

3. Grand Theft Auto V (PC)

 


Oyuncuların favori serilerinden Grand Theft Auto’nun son oyunu Grand Theft Auto 5 konsollarda çıkışı gerçekleştirdiğinden beri oldukça fazla ilgi gördü ve 24 Mart 2015’te PC platformuna çıkışını gerçekleştirecek oyunu heyecanla bekliyoruz.

 

4. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

 


Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, 2014 yılında çıkan Metal Gear Solid V: Ground Zeroes’un devam niteliğindedir. Ground Zeroes’dan sonra 9 yıllık bir komadan uyanan Snake kendini bir hastahanede bulur ve o sırada kimliği belli olmayan bir örgüt tarafından Snake’in bulunduğu hastaneye saldırı düzenlenir. Hastaneden sağ çıkan Snake eski oyunlardan tanıdığımız Ocelot ile karşılaşır ve Phantom Pain’in hikayesi bu şekilde başlar. Daha sonradan Snake, Ocelot ve Kaz önderliğinde Diamond Dogs kurulur.

 

5. Mortal Kombat X

 


Önceki Mortal Kombat oyununun aksine konsollar ve PC sürümü aynı anda yayınlanacak olan dövüş oyununun PC sistem gereksinimleri ise duyuruldu. 14 Nisan’da oyuncularla buluşacak.

 

Bonus 1. Uncharted 4: A Thief’s End

 


Uncharted 4: A Thief’s End, Naughty Dog tarafından geliştirilen, Sony Computer Entertainment tarafından ise yayımcılığı yapılacak olan video oyunudur. Playstation 4’e özel olarak geliştirilmektedir.

 

Bonus 2. Tom Clancy’s The Division

 



Oyun, para üzerinden bulaşan bir virüs nedeniyle çöken toplumsal yaşantıyı konu alıyor. Oyuncular ABD hükümetinin, The Division adlı gizli organizasyonunun üyesi olan bir ajanı kontrol edecekler ve bir yandan virüsün sebebini araştırırken bir yandan da şehirdeki diğer gruplarla savaşacaklar. Oyun New York’ta geçecek.

Önceki İçerikBioWare, Shadow Realms’ı iptal etti
Sonraki İçerikDying Light için İlk Ek Paket Çıktı

2 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz