Batman: Arkham Knight için Yeni Bilgiler Geldi

Oyunda yükleme ekranları olmayacak.

Çıkışına çok az bir süre kala Batman: Arkham Knight için yeni bilgiler geldi.

Öncelikle oyun içinde herhangi bir yükleme ekranının olmayacağını öğrenmek birçok oyuncuyu mest edecektir. Oyunun başından sonuna hiçbir yükleme ekranıyla karşılaşmayacağız.

Rocksteady tarafından “şimdiye dek yaptıkları en büyük oyun” olarak lanse edilen Batman: Arkham Knight, gerçekten de önemli görünüyor stüdyo için. Ayrıca oyun için yeni bir oyun modu da duyuruldu; New Game Plus modu oyunun hikaye modu bir kez bitirilince açılacak ve elimizdeki tüm gadget’larla ve kazanmış olduğumuz XP’lerle oyunun senaryo modunu baştan deneyimleyebileceğiz.

Ek olarak oyunun resmi YouTube hesabından düzenli olarak yayımlanan “Arkham Inside” videolarına bir yenisi daha eklendi. Batmobile’ın özelliklerinin tanıtıldığı bu yeni videoda Batmobile’ın sahip olacağı EMP bombası gösterilmiş. EMP ile düşmanlarımızın araçlarını kısa bir süreliğine de olsa kilitleyip kendimize zaman yaratabileceğiz. Ayrıca üzerimize gelen füzeleri de tersine çevirip düşmanlarımızı şaşırtabileceğiz. Batmobile EMP’nin yanı sıra “Drone Virus” isimli bir silaha da sahip olacak. Bu silah sayesinde drone’ları hack’leyebileceğiz.

Tabi ki beklendiği gibi Batmobile’dayken bile Riddler yakamızı bırakmayacak. Yapmamızı istediği challenge’ları Batmobile aracılığıyla yapmaya çalışırken yine sorduğu bilmecelerin bir kısmını aracımızla çözmeye çalışacağız.

Batman: Arkham Knight 23 Haziran’da PC, PS4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek.

Bu arada, oyunun Xbox One için başarım listesi de ortaya çıktı.

Önceki İçerikDynasty War Çıktı!
Sonraki İçerikAmnesia: Memories için Yeni Ekran Görüntüleri Geldi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz