Assassin’s Creed Valhalla’nın çıkış tarihi bir hafta öne çekildi

Xbox Series X ve S'in çıkış gününde oynanabilir olacak.

Assassin's Creed Valhalla çıkış tarihi değişti

Microsoft’un yeni nesil konsolları Xbox Series X ve Series S‘in 10 Kasım’da piyasaya sürüleceğinin açıklamasının ardından Ubisoft tarafından Assassin’s Creed Valhalla’nın çıkış tarihi bir hafta öne alındı.

Assassin’s Creed Valhalla’nın çıkış tarihi değişti. Microsoft’un Xbox Series X ve Series S’in 10 Kasım’da piyasaya sürüleceğini açıklamasıyla Ubisoft, normalde 17 Kasım’da çıkış yapması planlanan AC Valhalla’nın 10 Kasım’da, yeni nesil Xbox konsollarının çıkış gününde, oynanabilir olacağını duyurdu. Bu tarihte oyun Series X ve S’in yanı sıra PC, PlayStation 4, Xbox One ve Google Stadia için de çıkış yapacak.

Firma ek olarak oyunu Xbox One için satın alanların, Xbox Series konsollarında ücretsiz oynayabileceğini ifade etti.

Ubisoft, Assassin’s Creed Valhalla’nın PlayStation 5 için ise konsolun piyasaya sürüldüğü tarihte oynanabilir olacağını belirtti. Sony henüz PS5 için çıkış tarihi ve fiyat bilgisi paylaşmadı.

Öte yandan Ubisoft, 10 Eylül’de TSİ 22:00’da UbiForward etkinliği düzenleyecek. Canlı yayında firma mevcut oyunlarından yeni bilgiler verecek ve ayrıca yeni oyunlarını duyuracak. Bunlardan birinin de sızdırılan Prience of Persia Remake oyunu olması bekleniyor.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake sızdı

Önceki İçerikPrince of Persia: The Sands of Time Remake sızdı
Sonraki İçerikCaptain Tsubasa Rise of New Champions inceleme

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz