Cyberpunk 2077 bir kez daha ertelendi

Yine!

Cyberpunk 2077′nin çıkış tarihi yine ertelendi. Oyun 10 Aralık’ta piyasaya sürülecek.

Bu ayın başlarında yapım aşaması tamamlanarak “gold” statüsüne ulaşan Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihi 19 Kasım’dan 10 Aralık’a ertelendi. Geliştirici stüdyo CD Projekt Red gelişmeyi sosyal medya hesaplarından duyurdu ve 21 günlük  ertelemenin nedenini şöyle belirtti:

“Şu anda bizim için en büyük zorluk oyunu mevcut nesil ile yeni nesil konsollara ve PC’ye aynı anda geliştiriyor olmamız ki bu durum bir yandan evden çalışırken oyunun 9 farklı versiyonunu hazırlayıp test etmemizi gerektiriyor (Xbox Series X/S ile uyumlu olmak üzere Xbox One/X versiyonları, PS5 ile uyumlu olmak üzere PS4/Pro versiyonları ile PC ve Stadia için).”

CD Projekt Red ayrıca oyunun gold olduğu halde niye ertelendiğini de “oyunun gold olması hala üzerinde çalışmayacağımız ve kalite çıtasını yükseltmeyeceğimiz anlamına gelmiyor” diyerek açıklıyor.

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden oyunun kesin olarak tekrar ertelenmeyeceği açıklanmıştı ancak bu gelişmenin üzerine bu paylaşımlar viral oldu.

Cyberpunk 2077, 10 Aralık’ta PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC ve Google Stadia için çıkış yapacak.

Önceki İçerikAssassin’s Creed için live-action Netflix dizisi duyuruldu
Sonraki İçerikPS5 çıkış oyunları Türkçe dublaj ve altyazı desteğiyle geliyor! [GÜNCELLEME]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz