PS5 çıkış oyunları Türkçe dublaj ve altyazı desteğiyle geliyor! [GÜNCELLEME]

Spider-Man: Miles Morales ve Sackboy: A Big Adventure'da Türkçe dublaj olacak. Demon's Souls ise altyazı desteğiyle geliyor.

GÜNCELLEME (13.11.2020): İlk duyurunun aksine Marvel’s Spider-Man: Miles Morales’de Türkçe dublaj ve altyazı desteği olmayacak.

Bir hafta kadar önce Sony Türkiye tarafından sektörün tanınan isimlerine ve bazı basın kuruluşlarına gönderilen e-posta ile PS5’in çıkış oyunlarında Türkçe dil desteği yer alacağı açıklanmıştı. Bugün ise aynı kişilere gönderilen bir başka e-postada Marvel’s Spider-Man: Miles Morales’de Türkçe dublaj ve altyazı desteğinin yer almayacağı, önceki bilgilendirmenin “iletişimde yaşanan bir hatadan kaynaklandığı” ifade edildi.

Detaylar için buradaki bağlantıya tıklayınız.


Yeni nesil konsolların piyasaya sürülmesine sayılı günler kala PlayStation 5‘in çıkış oyunlarının Türkçe dublaj ve altyazı desteğine sahip olduğu ortaya çıktı.

Sektörün tanınan isimlerine ve bazı basın kuruluşlarına gönderilen e-postaya göre, Sony’nin birinci parti oyunlarından Marvel’s Spider-Man: Miles Morales ve Sackboy: A Big Adventure hem Türkçe dublaj hem de altyazı desteği ile çıkış yapacak. Yine PS5’e özel oyunlardan Demon’s Souls Remake Türkçe altyazı desteğiyle oynanabilir olacak. Konsolla beraber yüklü olarak gelen Astro’s Playroom da Türkçe altyazı desteği sunacak.

PlayStation 5 Türkiye’de 19 Kasım’da 8.299 TL’lik fiyatıyla piyasaya sürülecek. Yukarıda bahsi geçen üç oyun da konsolun çıkış gününde oynanabilir olacak.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales ve Sackboy: A Big Adventure ayrıca 12 Kasım’da PS4 için çıkış yapacak. Bu sürümleri de Türkçe dil desteği sunacak.

Blu-ray sürücüsüz PS5 Digital Edition ise Türkiye’ye 2021’de gelecek. Henüz fiyatı açıklanmadı.

Önceki İçerikCyberpunk 2077 bir kez daha ertelendi
Sonraki İçerikWatch Dogs Legion inceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz