Horizon Forbidden West’te yükleme ekranı olmayacak

"Oyunu başlattığınızda hemen orada, aksiyonun ortasında olacaksınız"

Geçen hafta düzenlenen PlayStation 5 konferansında duyurulan oyunlardan Horizon Forbidden West’te yükleme ekranı olmayacağı açıklandı.

Oyundan yeni bilgilerin paylaşıldığı videoda konuşan oyunun yönetmeni Mathijs de Jonge, PS5’in sahip olduğu çok hızlı SSD depolama birimi sayesinde Horizon Forbidden West’te “gözle görülen hiçbir yükleme ekranı bulunmayacağını” belirtti.

“PS5’in SSD’si ile gözle görülen hiçbir yükleme ekranı olmayacak. Yani Horizon Forbidden West gibi açık dünya bir oyunda eğer haritayı açıp bir noktadan diğerine hızlı seyahat ederseniz ya da bir kayıt noktasından tekrar başlarsanız bu yükleme süresi çok hızlı olacak ve oyunu başlattığınızda hemen orada, aksiyonun ortasında olacaksınız.”

Bunun dışında videoda Horizon Forbidden West’in 2021’de çıkış yapacağı da açıklandı. Ayrıca oyunun, serinin ilk oyunu Horizon Zero Dawn’a kıyasla daha büyük bir haritaya sahip olacağı, ilk oyundan farklı olarak su altında da keşfedilmeyi bekleyen bölgelerin yer alacağı ve daha fazla robot türü barındıracağı da belirtildi.

Sony’nin bünyesinde bulunan Guerrilla Games’in geliştirdiği Horizon Forbidden West, 2021’de PlayStation 5’e özel olarak çıkış yapacak.

PlayStation 5 tasarımı ile ortaya çıktı, iki model geliyor!

Önceki İçerikPlayStation 5 tasarımı ile ortaya çıktı, iki model geliyor!
Sonraki İçerikThe Last of Us Part 2 inceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz