Zangief Street Fighter V Kadrosuna Dahil Oldu

Kudretli ve Hiddetli!

Street Fighter serisinin ikonik karakterlerinden Rus güreşçi Zangief de son yayınlanan video ile Street Fighter V’in 16 kişilik ana kadrosuna dahil edildi.

Şu ana kadar açıklanmış karakterler şu şekilde:

* Birdie
* Cammy
* Chun-Li
* Karin
* Ken
* M. Bison
* Charlie Nash
* Necalli
* R. Mika
* Rashid
* Ryu
* Vega
* Zangief

Zangief şu ana kadar duyurulmuş olan 13. Street Fighter V karakteri. Toplamda 16 kişiden oluşacak olan ana kadronun 4’ünün daha önce hiç bir Street Fighter oyununda yer almamış, tamamen yeni karakterler olacağı duyurulmuştu. Şu ana kadar bu dört karakterden ikisi, Necalli ve Rashid ortaya çıkmış durumda; yani 2 yeni, 1 tane de eski Street Fighter karakteri önümüzdeki aylarda Capcom tarafından oyunculara tanıtılarak 16 kişilik ana kadro tamamlanmış olacak. Oyunun çıkışının ardından ücretsiz erişebileceğiniz DLC karakterler ile bu kadro daha da genişleyecek.

PC ve PS4 için çıkacak olan Street Fighter V 2016’nın Mart ayında oyuncularla buluşacak.

Önceki İçerikPS Plus Ekim 2015 Oyunları Belli Oldu
Sonraki İçerikSniper Elite serisinin satış rakamı açıklandı
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz