Sony'nin Uncharted oyun serisinin beyaz perdeye uyarlaması olan Uncharted filmi hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

İLGİLİ HABER – Uncharted filminin yapım aşamasında önemli gelişme!

Deadline'ın haberine göre, Spider-Man: Homecoming filminin başrolü, yeni Spider-Man Tom Holland, Uncharted filminde Nathan'ın gençliğini canlandıracak.

Yine aynı haberde, Uncharted filminin Uncharted 3: Drake's Deception oyununun öncesini konu alan bir giriş yapımı olacağı, konu olarak ise Nathan Drake'in düzenbaz hazine avcısı Victor "Sully" Sullivan ile tanışması etrafında gelişeceği aktarıldı.

İLGİLİ HABER – Uncharted 5 mümkün olabilir mi?

Uncharted filminde Nathan'ın gençlik haline odaklanılması fikrinin Sony'in başkanı Tom Rothman'den geldiği de Deadline'ın aktardığı bir diğer bilgi olarak göze çarpıyor.

Torhman'in Tom Holland'ın Spider-Man: Homecoming'teki performansını gördükten sonra Uncharted filminin yönetmenini değiştirme kararı aldığı söyleniyor. Bu değişimden sonra Uncharted filmi "hazine avı hikayesinin öncesi" olarak tanıtılıyor.

İLGİLİ HABER – Spider-Man: Homecoming’in yeni fragmanı yayınlandı

Bununla birlikte Sony, Uncharted filminin senarist kadrosuna en son isim olarak katılan Joe Carnahan'ı da değiştirme kararı aldı. Deadline'a göre, henüz duyurulmayan bir isim Uncharted'ın senaristliğin üstlenecek ve Tom Rothman'in filmde görmek istediği değişiklikleri hazırlayacak.

Sony ilk olarak 2009 yılında projeye başladığını duyurmuştu ancak bunun öncesinde 2008'de ilk hazırlıkların başladığı açıklanmıştı. Uncharted film projesine çeşitli pozisyonlarda Mark Wahlberg, Seth Rogen, Nathan Fillion, David O. Russell ve Neil Burger gibi isimler zamanla katılıp daha sonra projeden ayrılmıştı.

İLGİLİ YAZI: Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu – İnceleme

Sony tarafından PlayStation 4 konsoluna özel olarak geliştirilen Uncharted oyun serisinden beyaz perdeye uyarlanan ve yönetmenliğini Shawn Levy'nin yaptığı Uncharted filmi için henüz bir vizyon tarihi belirlenmedi.

Önceki İçerikSpider-Man: Homecoming’in üçüncü fragmanı yayınlandı
Sonraki İçerikEn İyi Aksiyon Filmleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz