Yeni Bloodborne Yaması İçin Bilgiler Paylaşıldı

DLC Detayları İçin de Tarih Verildi.

Bir önceki haberimizde duyurduğumuz üzere Sony başkanı Shuhei Yoshida PS4’ün başarılı oyunu Bloodborne için bir genişleme paketi geleceğini Twitter üzerinden ilan etmiş, takibinde de oyuna güncelleme geleceği duyurulmuştu. Yoshida’nın “Detayları yıl içinde paylaşacağız” diye tamamladığı mesajı uzun süre yeni bilgi gelmeyeceği şeklinde bir izlenim yaratsa da kısa bir süre içinde hem yeni içeriğin detaylarının açıklanacağı tarih, hem de 25 Mayıs Pazartesi gelecek olan yeni Bloodborne yaması 1.04’ün neler içereceği açıklandı.

DLC detaylarının E3’den sonra açıklanacağı duyrulan Bloodborne’un 25 Mayıs Pazartesi oyunculara sunulacak 1.04 yamasıyla gelecek olan düzenleme ve değişikliklerin listesi şu şekilde (parantez içinde de mevcut sürümle kıyaslamalarını derledik):

* Parola ile yapılan eşleşmelerde artık seviye hesaplanmayacak. (Parola ile aranızdaki seviye farkı ne olursa olsun arkadaşlarınızla eşleşebileceksiniz)
* Farklı yeminlere (Oath) mensup olmanız parolalı eşleşmelere engel olmayacak. (Farklı yeminlere ait oyuncular yardım etmeye çalıştıkları oyunculara işgalci olarak yollanabiliyordu)
* Avcı’nın Rüyası’daki deponuzda artık 600 Gümüş Kurşun(silver bullets) ve kan şişesi (blood vial) bulundurabileceksiniz. (Sadece 99 tane depolanabiliyordu)
* Silahlar ve avcının araçlarının (hunter tools, nam-ı diğer büyüler) özellikleri değiştirilecek. (mevcut sürümdeki hallerinden daha kuvvetli hale getirilecekler)
* Mızrak Tüfek’a (Rifle Spear) ait bir hata düzeltilecek.
* Kan cevherleriyle ilgili bir hata düzeltilecek.
* Kadeh Zindanları’ndaki (Chalice Dungeons) bölüm sonu canavarları daha iyi ödüller sunacak, artık rastgele kan cevherleri düşürecekler
* Kadeh Zindanları’nda artık birinci derinlikte Kan Taşı Parçası (Blood Stone Shard), ikinci derinlikte İkiz Kan Taşı Parçası (Twin Blood Stone Shard), üçüncü derinlikte İkiz Kan Taşı Parçası ve Kalın Kan Taşı Parçası (Blood Stone Chunk), dördüncü derinlikte Kalın Kan Taşı Parçası ve beşinci derinlikte Kan Kayası (Blood Rock) bulunacak. (mevcut sürümde bir çok kadeh zindanında bu taşlar bulunmuyordu)
* Çeşitli hatalar giderilecek.

From Software’in PlayStation 4’e özel olarak geliştirdiği Bloodborne, 12 gün içinde 1 milyon satarak özellikle oyunun yapım aşamasında destek olan Sony’i oldukça mutlu etmişti. Her iki firma da bu ilgiyi ellerinden geldiğince canlı tutmakta kararlı gibi görünüyor.

Önceki İçerikSAN ANDREAS FAYI – 29 Mayıs’ta Sinemalarda!
Sonraki İçerik“PS4 Dünya’nın En Güçlü Konsolu”
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz