XPG INFAREX M20 Gaming Mouse inceleme

XPG INFAREX M20, ADATA tarafından sunulan ilk gaming mouse’lardan bir tanesi olarak karşımıza çıkmıştı. ADATA markası XPG’in gaming mouse’larından biri olan bu oyun canavarı, diğer türevlerine nazaran daha iyi segmentte karşımıza çıkıyor. XPG oyun sektörüne girdiği ilk günden bu yana, tasarımlarına dikkat eden bir marka olarak karşımıza çıkıyor. Bu mouse’da ergonomik sağ el odaklı bir tasarım izlenmiş, 20 milyon tıklama ömrüne sahip clicker ve 5000 DPI mevcut.

XPG INFAREX M20 kutusunun içerisin de bir adet kullanım klavuzu ve ürünle birlikte geliyor. Teknik açıdan bakıldığında 125Hz’den 1000 Hz’ye kadar bir polling rate ve 400 ila 5000 arasında ayarlanabilir bir DPI sunuyor. RGB aydınlatma desteği ile birlikte oyunculara özel bir seçenek sunuyor. Hemen hemen XPG’nin kablolu tüm ürünlerinde dikkat ettiği esnek örgülü kablo olayı bunda da mevcut. Kısaca mouse’un bize sunmuş olduğu genel özelliklerden bahsettik. Aşağıda detaylı şekilde özelliklerini görebilirsiniz. Yavaştan ürün hakkındaki yorumlarımıza geçelim.

XPG INFAREX M20 Gaming Mouse Özellikleri

Arayüz USB
Anahtar 20 milyon tıklamayla Omron
DPI 400/800/1600/3200/5000 dpi
Boyut 132 x 69 x 43.5mm / 5.2 x 2.7 x 1.7in
Ağırlık 160g
Maks. Hızlanma 20G
Rapor Hızı 250/500/1000Hz
Aydınlatma Efekti Tam RGB
Sistem Gereksinimleri Windows 10/8/7
Gerilim 5V
Akım 80mA
Sertifikasyon CE/FCC/BSMI/KC/VCCI/RCM/EAC
Garanti 1 yıl

 

XPG INFAREX M20 Gaming Mouse için yorumumuz

Mouse’un orta-büyük bir yapıya sahip olması ilk başlarda biraz rahatsız edici olsa da, sağ el odaklı tasarımı sayesinde kolayca elinize oturuyor. Düğmelerin konumu çok iyi derecede ayarlanmış. Mouse’un üst kısmında bulunan DPI düğmesi işlevini tam olarak yerine getiriyor. Yalnız oyun oynarken bazen yanlışlıkla basabiliyorsunuz. Tabii bu tamamen alışmakla doğru orantılı. Mouse’a alıştıktan sonra sizi pek rahatsız edeceğini sanmıyorum.

Üretimde seçmiş oldukları malzemenin kaliteli ve sağlam olduğunu kullanırken rahatlıkla hissediyorsunuz. RGB ışıklar açıkken biraz dikkat dağıtıcı olabiliyor, tamamen zevkinize göre bu ışıkları açıp kapatabilirsiniz.

XPG INFAREX M20’nin orta büyük bir yapıya sahip olduğunu söylemiştim. Bu durum küçük ve hafif mouse sevenler için bir dejavantaj. İnternet fiyatlarına baktığımızda XPG INFAREX M20, 160 – 180 TL fiyat aralığında bulabileceğiniz bir gaming mouse, bu fiyat oranıyla gerçekten başarılı bir ürün.

Önceki İçerikPS4 satış rakamı 100 milyona rekor sürede ulaştı
Sonraki İçerikSony, Ubisoft ve Xbox dahil 15 firma Gamescom 2019 açılış konferansında yer alacak
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz