XPG EMIX H20 Oyun Kulaklığı inceleme

Kulaklığın karizması olur mu? Bu kulaklığın bir karizması var.

XPG EMIX H20 Oyun Kulaklığı ADATA Technology tarafından Ocak ayı itibariyle duyurulmuştu. XPG markasını bilmeyen okuyucularımıza kısaca özetlemek gerekirse; “Xtreme Performance Gear (XPG), ADATA Technology’nin yüksek performanslı PC donanımı sunan bir markası olarak karşımıza çıkıyor. XPG oyunculara, donanım meraklılarına ve overclock ile uğraşan kullanıcılara farklı deneyimler sunuyor.” şeklinde XPG’nin tanımlaması yapılabilir. Bu incelememizde yazının başlığından da anlaşılacağı gibi XPG EMIX H20 Oyun Kulaklığı ürününden bahsedeceğim.

Sıkı bir PUBG oyuncusu olarak, oyun içerisinde sesin önemi bir tartışılmaz bir gerçek. Çatışmanın nerede olduğu bilmek veya rakibinizin ayak sesleri duymak sizi oyunda bir adım öne taşıyor. Konu ses olunca oyun kulaklığının önemini her oyuncu bilir. XPG EMIX H20 oyun kulaklığı sanal 7.1 surround ses özelliği sayesinde sizi bu dertten kurtarıyor.

XPG EMIX H20 oyun kulaklığı konu ses olunca hakkını veriyor. Ürünü ilk elinize aldığınızda sert plastik bir yapıya sahip olduğu için her an kırılabilecek hissiyatı yaratabilir. Kulaklığın kırılıp kırılmayacağını test etmek için yaklaşık bir hafta ev-ofis arası çantamda taşıdım. Esneklik payına bakmak için, kafa bölümüne çok abartmamak şartıyla baskı uyguladım. Hatta işi biraz abartıp yere dahi fırlattım. Ürün herhangi bir şekilde kırılma yada çatlama ibaresi göstermedi.

Ergonomik açıdan kullanışlı olan kulaklık, döndürülebilir sağ ve sol kulaklığı sayesinde rahat bir kullanım deneyi sunmakta. Öte yandan hafif tasarımı sayesinde, oyun oynarken kulaklı hiç bir şekilde rahatsızlık vermemekte. Ayarlanabilir mikrofonu sayesinde rahat bir şekilde takım arkadaşlarınızla iletişime geçebiliyorsunuz. Ürünün kablosu örgülü şekilde karşımıza çıkıyor. Ürünü kullandığım süreç içerisinde, kablonun birbirine dolanması gibi problemle karşılaşmadım. Öte yandan yine kablo üzerinde kulaklığın kumanda mevcut. Bu kumanda sayesinde ses yükseltip / alçaltma, RGB ışık kontrolü ve mikrofonu açıp / kapama işlemini yapabilmeniz için butonlar bulunuyor.

Ürün hakkında söyleyeceklerim şimdilik bu kadar. Üründe beni rahatsız eden tek şey RGB ışıklar oldu. Onu da kumanda sayesinde kapatılabildiğinden ötürü bir problem olarak görmedim.

Ürünün fiyatı muadilleri göz önünde bulundurulunca normal bir seviyede kalıyor. Başlangıç seviyesi için gayet yeterli bir ürün.

XPG EMIX H20 Oyun Kulaklığı Teknik Özellikler

Sürücüler Ф50mm
Ses Performansı Sanal 7.1 kanal çevresel
Frekans Yanıtı 20 – 20k Hz
Konektör Türü USB
Empedans 32Ω
Ses Basıncı 106dB
Boyutlar 212 x 85 x205mm
Kablo Uzunluğu 2,2m
Ağırlık 305g
Aydınlatma Etkisi RGB
Mikrofon Türü Omni yön
OS Uyumu Windows 10/8/7
Çalıştırma Gerilimi 5V
Çalıştırma Akımı <200mA
Teknik Özellik CE / FCC / KC / VCCI / RCM / EAC
Garanti 2 yıl

 

 

 

Önceki İçerikSÖYLENTİ: Yeni Splinter Cell oyunu yapım aşamasında değil
Sonraki İçerikİlk İzlenim: Code Vein Beta
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz