Xbox One X’in oyun yükleme hızı çok daha iyi!

Yüzde 22- 44 oranında oyunlar daha hızlı açılıyor.

Xbox One X’in oyun yükleme hızı Xbox One’a göre yüzde 44 gibi oranla daha iyi.

7 Kasım’da yani yarın dünya genelinde piyasaya sürülecek olan Microsoft‘un yeni konsolu Xbox One X‘ten yeni bir detay daha geldi: Xbox One X’in Xbox One’a göre oyunları yüzde 22-44 civarında daha hızlı yüklediği ortaya çıktı.

Microsoft’tan Mike Ybarra, Twitter’dan True Achievements‘ın yaptığı Xbox One X incelemesini paylaştı ve altına şu notu yazdı:

“İnanılmaz grafikler Xbox One X ile elde edeceğiniz tek şey değil. True Achievements, yükleme ekranlarının yüzde 22-44 arasında daha hızlı olduğunu ortaya koydu.”

Ybarra’nın yaptığı paylaşımda, Forza 7‘nin yüzde 26.9, Shadow of War‘un yüzde 27.6, Life is Strange‘in yüzde 22.6 ve Limbo‘nun ise yüzde 44.4 oranında Xbox One X’te Xbox One’a göre daha hızlı yükleme ekranına sahip olduğu bilgisi yer alıyor.

Xbox One X’in oyun yükleme hızı, oyunu başlattıktan sonra herhangi bir ara sahneyi geçmeden oyunun ana menüsüne ulaşılan süre hesaplanarak elde edilmiş. Verilen örneklere göre, Limbo için Xbox One’da 15.2 saniyede oyunun menüsüne erişim sağlanırken, Xbox One X’de bu süre 8.4 saniyeye kadar inmiş.

“Dünyanın en güçlü konsolu” Xbox One X, 7 Kasım’da satışa sunulacak. Yurtdışı fiyatı 500 dolar olan konsolun Türkiye fiyatı ise 2,699 TL olarak açıklanmıştı.

İLGİLİ HABER – Xbox One X’in Türkiye fiyatı belli oldu: Satın almaya değer mi?

Önceki İçerikSuper Mario Odyssey serinin en hızlı satan oyunu oldu
Sonraki İçerikCall of Duty WW2’nin ilk hafta satışları belli oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz