Xbox One Hakkında Tüm Bilinenler Karşınızda!

Xbox One Merhaba Diyin!

Büyük gün geldi çattı. 21 Mayıs tarihi geldi ve yeni nesil Xbox duyuruldu.

Bildiğiniz üzere yeni nesil Xbox canlı yayını saat 20:00 başladı. 1 saat içinde yeni nesil Xbox tanıtıldı,yeni nesil Xbox’ın ismi belli oldu ve aynı zamanda birçok oyunun  videoları yayınlandı. Bizlerde canlı yayında bilinen ve yayınlanan tüm bilgileri derledik.

 

XBOX ONE!

Yeni nesil Xbox sonunda belli oldu. Yeni nesil Xbox’ın ismi ”Xbox One”. Açıkçası Xbox 360’tan pek bir fark yok. Kutu haricinde Xbox’ın Gamepad biraz değişmiş ve bana göre gerçekten güzel olmuş. Onun haricinde Xbox One, sesli komut  özelliğini geliştirmiş. Bildiğiniz üzere sesli komut telefonlarda birçok yeni nesil elektronik eşyalarda bulunmakta. Daha önceden Xbox 360’tada bulunan sesli komut sistemi, Xbox One’da biraz daha geliştirilmiş.  Bunların haricinde menü arası geçiş sistemi hızlandırılmış. Menüde dolaşırken daha hızlı dolaşabiliyorsunuz.

Xbox One’ın Donanım Özellikleri

Xbox One’ın sistem özelliklerinden bahsedelim. Son olarak yeni nesil konsolların biliyorsunuz ki yeni nesil oyunları rahatlıkla çalıştırabilmesi için donanım bakımından çok iyi olmak zorundadır. Playstation 4 ve Xbox One arasında geçen yarışta kazanan en çok bu özelliklerden kazanıyor.  İşte buna göre değerlendirmemiz gerek. İşte Xbox One’ın donanım özellikleri:

  • 8 Çekirdek İşlemci Gücü
  • 8 GB Ram
  • 500 GB HDD alan
  • USB 3.0 teknolojisi
  • Kablosuz iletişim

 

Xbox One, 1080P kalitesinde gelecek aynı zamanda 30 FPS’de çalışacak.  Aslında Xbox One, konferansta bir oyun konsolu olarak değil, ev aleti olarak tanıtıldı. Daha çok Skype,sinema,tv gibi birçok alana yer verdi. Diğer bir özelliği ise film izlerken veya dizi, Skype’ten biri ararsa filminizi veya dizini kesmek yerine, aramaya cevap verebilir ve aynı zamanda filminizi veya dizinizi izleyebilirsiniz.

Xbox One, birçok yeniliklerle beraber karşımıza çıkıyor. Xbox One hakkında yeni bilgiler E3’te tanıtılacak.

Önceki İçerik[Özel Röportaj] Chris Meyer ile Neverwinter Online Üzerine
Sonraki İçerikMax Payne Ve Alan Wake Yapımcılarından Yeni Oyun

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz