Warner Bros. Ağustos 2015 Filmleri

Ağustos ayında sinemalar dolu dolu.

Warner Bros.’un Ağustos 2015’te vizyona girecek filmlerine aşağıdan bakabilirsiniz.

Tatil Zamanı (Vacation)

Bu kez Griswold’lerin yeni jenerasyonu yollara çıkyor. New Line Cinema’nın “Tatil Zamanı/Vacation” filminin başrollerinde; Ed Helms (“The Hangover” filmleri) ve Christina Applegate (“Anchorman” filmleri), yeni bir tatil macerası için aileyi yollara döküyorlar. Jonathan Goldstein ve John Francis Daley, bu filmle ilk kez yönetmen koltuğundalar.

Artık bir yetişkin ve aile babası olan Rusty Griswold (Helms), babasının ayak izlerini takip ederek, karısı Debbie (Applegate) ve iki oğluna tatil sürprizi yapar; aile, ülkeyi baştan başa turlayarak, Amerika’nın “en gözde aile eğlence parkı” Walley World’e doğru yola çıkarlar.

Filmin diğer rollerinde; Rusty’nin kız kardeşi Audrey rolünde Leslie Mann (“The Other Woman”), Rusty’nin rahatsız edici derecede başarılı bacanağı Stone Crandall rolünde, Chris Hemsworth (“Thor” filmleri) ve Rusty’nin oğulları James ve Kevin rollerinde; Skyler Gisondo (“Night at the Museum: Secret of the Tomb,” “Hard Sell”) ve Steele Stebbins (“A Haunted House 2”) yer alıyorlar. Chevy Chase ve Beverly D’Angeloda, klasik komedi filmleri “Vacation”lardaki Clark ve Ellen Griswold rollerinde tekrar karşımıza çıkıyorlar.

Filmin senaryosunu, John Hughes tarafından yaratılan karakterlere dayanarak, Goldstein & Daley (“Horrible Bosses,” “Cloudy with a Chance of Meatballs 2”) yazdılar. Yapımcılar; David Dobkin (“The Judge,” “Wedding Crashers”) ve Chris Bender (“We’re the Millers,” “Horrible Bosses 2”). Yönetici yapımcılar; Marc S. Fischer ve Jeff Kleeman.

Tatil Zamanı’nın Türkiye vizyon tarihi ise 14 Ağustos.

Pixels

1980’li yılların unutulmaz figürleri Sam Brenner, Will Cooper, Ludlow Lamansoff ve Eddie “Ateş Püskürten” Plant, atari salonlarında dünyayı binlerce kez kurtardılar ve şimdi dünyayı ilk kez gerçekten kurtarmak zorunda kalacaklar.

Uzaylılar, atari oyunlarının video yayınlarını keşfedip bunları gerçek birer savaş ilanı zannederek video oyunları aracılığıyla dünyaya hücum ederler. ABD Başkanı Cooper’ın PAC-MAN, Donkey Kong, Galaga, Centipede ve Space Invaders’ınsaldırılarını engellemek ve dünyayı kurtarmak için video oyunu kahramanlarından yardım istemek dışında bir şansı kalmamıştır. Teğmen Violet Van Patten ise onlara benzersiz silahlar temin ederek ekibe katılacaktır.

Başlıca rollerini Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Peter Dinklage, Josh Gad ve Brian Cox’un üstlendiği filmin yönetmeni Chris Columbus.

Pixels 21 Ağustos’ta vizyonda.

Kod Adı: U.N.C.L.E. (Man from U.N.C.L.E.)

Guy Ritchie yönetmenliğinde 1960’ların popüler dizisi Man from U.N.C.L.E.’ın yeniden uyarlaması olan filmin başrollerinde Henry Cavill (Man of Steel) ve Armie Hammer (The Social Network) CIA ve KGB ajanlarını canlandırıyorlar.

Senelerdir süren düşmanlıklarını bir yana bırakmak zorunda kalan bu ikili 1960’lar Soğuk Savaş döneminde uluslararası bir suç örgütünü çökertmek için birlikte çalışmak zorunda kalırlar.

Kod Adı U.N.C.L.E. 25 Ağustos’ta vizyonda.

Önceki İçerikMetal Gear Solid 5’in Yeni Oynanış Videosu Yayımlandı!
Sonraki İçerikLoL Büyük Finali Biletleri Yarın Satışta!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz