Warhammer: Vermintide 2’nin ilk oynanış videosu yayınlandı

2018'in ilk çeyreğinde çıkış yapacak.

Left 4 Dead tarzı oynanış sunan, karanlık ve fantastik bir evrende geçen Warhammer: Verminitede’ın devam oyunu için ilk oynanış videosu geldi.

2015 senesinin sürpriz yapımlarından biri olarak karşımıza çıkan, beklentilerin çok yüksek olmadığı ancak sonrasında oldukça olumlu eleştiriler alan Warhammer: End Times Vermintide‘ın ikinci oyunu bu yılın Ağustos ayında duyurulmuştu. Tam duyuru tarihi olarak 17 Ekim verilmişti ve söz verildiği gibi geçtiğimiz günlerde resmen tanıtılan oyundan ilk oynanış videosu da paylaşıldı.

Fatshark stüdyosu tarafından geliştirilen Warhammer: Vermintide 2 için stüdyonun CEO’su Martin Wahlund şu şekilde konuştu:

“Vermintide 2, türün gelişiminin göstergesidir. Eğer ilk oyunu sevdiyseniz, ikincisine bayılacaksınız. Topluluğu dinledik, online oynanışları saatlerce analiz ettik ve bunu co-op oyunlara olan sevgimiz ile birleştirerek sizlere mümkün olan en iyi deneyimi getiriyoruz.”

Serinin yeni oyunu benzersiz yetenek ağacı ile 15 farklı karakteri kariyeri, özelleştirilebilir cephanelikler ve yeni Heroic Deeds adlı bir sistem sunacak.

İLGİLİ HABER – Warhammer: Vermintide 2 Resmi Olarak Duyuruldu

2018’in ilk çeyreğinde çıkış yapacak olan Vermintide 2, şimdiden Steam üzerinden yüzde 10 indirimle ön sipariş edilebilir durumda. Ön sipariş verenler Vermintide 2 betasına katılım hakkı kazanacak ve ilk Vermintide oyunu için hazırlanan yeni Death on the Reik DLC’sine ücretsiz sahip olacak. Bu DLC içeriği halihazırda satışta ve 26 Ekim’e kadar yüzde 75 indirim mevcut.

Warhammer: Vermintide 2, önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde PC’nin yanı sıra PlayStation 4 ve Xbox One için de piyasaya sürülecek. 

Önceki İçerikTelltale’s Batman’in Switch çıkış tarihi belli oldu
Sonraki İçerik2017 Steam Sonbahar indirimleri ne zaman?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz