Ubisoft: Artık her yıl yeni bir Assassin’s Creed oyunu çıkmayabilir

Şirketin CEO'su Yves Guillemot, önümüzdeki yıllara ait stratejilerinden bahsetti.

Ubisoft‘un patronu Yves Guillemot, Assassin’s Creed serisinin geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Assassin’s Creed 2 ile başlayan ve 7 yıldır devam eden “Her yıl yeni bir AC oyunu” stratejisinden kopan Ubisoft, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla 2016 senesinde yeni bir Assassin’s Creed oyunu piyasaya sürmeyeceğini belirtmişti.

Ubisoft’un düzenlediği Yatırımcı Günü sunumu sırasında açıklamalarda bulunana şirketin CEO’su Guillemot, bu yıl yeni bir AC oyunu çıkmayacağını hatırlatarak, 2017 yılında seri tekrar döndüğünde bundan sonra her yıl yeni bir Assassin’s Creed oyununun çıkış yapamayabileceğini söyledi.

Seriyi düzenli bir döngüye sokmak istediklerini açıklayan Yves Guillemot, her yıl yeni bir Assassin’s Creed yerine -henüz karar verme aşamasında oldukları- belli bir düzene göre AC serisine devam etmeyi planladıklarını ifade etti.

Ubisoft, daha önceden Assassin’s Creed serisine bir yıllık bir ara verdiklerini açıklamış, bu süre içerisinde oyunun dinamiklerinin büyük ölçüde geliştirileceğinden bahsetmişti. Ayrıca yeni nesil konsollar için şu ana kadar piyasaya sürülen iki adet AC oyunu bulunuyor: Asssasin’s Creed Unity ve Assassin’s Creed Syndicate.

Ek olarak, sıradaki Assassin’s Creed oyununun Mısır’da geçeceği ve “Empire” adıyla 2017 yılında çıkış yapacağı iddia edilmişti.

Ubisoft’un AC dışında önümüzdeki yıllar için Watch Dogs 2 planı da bulunuyor. 2017 yılının ilk çeyreğinde Watch Dogs 2’nin çıkış yapacağı tahmin ediliyor.

Son olarak, Ubisoft’un şu anda yapım aşamasında olan diğer oyunları ise şöyle: For Honor, South Park: The Fractured But Whole ve Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands.

Önceki İçerikScrap Mechanic Türkçe – İlk Bakış
Sonraki İçerikThe Forest Türkçe Oynanış – Bölüm 6: Yeraltından Notlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz