Türkiye’nin En İyisi Belli Oldu!

1.Ulusal Point Blank Turnuvası Muhteşem Bir Final ile Sonuçlandırıldı.

Geçtiğimiz yıl başlayan ve geçtiğimiz Pazar günü büyük finali yapılan Point Blank Ulusal Turnuvası sona erdi. Birbirinden çekişmeli maçların oynandığı Ulusal Turnuva’da gülen takım Dark.Passage Karspersky Lab. takımı oldu. Turnuvayı kazanan takım ülkemizi uluslararası platformda temsil etme hakkı kazandı. Kingston ve Logitech’in sponsorluğunu yaptığı turnuva’ya sektörel basının ilgisi de oldukça fazlaydı. Turnuva eş zamanlı olarak canlı yayınlarla oyun severler ile buluştu.

Kazanan takım 5000 TL’lik nakit para ödülünü ve sponsor ödüllerini sahnede aldı. Oldukça coşkulu geçen kapanış seremonisi de izlemeye değer cinsteydi. Gün boyunca süren etkinliklerde toplamda 20.000 TL’nin üzerinde hediye dağıtıldı. Bunun yanı sıra çekilişlerde onlarca sponsor ödülü dağıtıldı. Çekilişe yalnızca oyuncular değil; o gün etkinlik alanına gelen tüm misafirler katıldı. Turnuvada dağıtılan toplam nakit para ödülü ise 35.000TL ile Online oyun turnuvalarında verilen en büyük nakit para ödülü dalında rekora koştu.

Etkinlik alanına gelen hiçbir ziyaretçi eli boş ayrılmadı. Oyun içi ekipmanların yanı sıra bilgisayar ekipmanları, sweatshirt ve t-shirt hediyelerine de sahip oldular. Düzenlenen dans yarışmasında ise Harlem Shake coşkusu tüm salonu kapladı. Dans yarışmasının sonucunda kazananlar yine seyircilerin oylarıyla belirlendi ve 500 TL’lik ödül sahiplerine verildi. Etkinlik alanında bulunan oyun karakterlerine can veren modeller de ilgi odağı oldular.
Türkiye’de E-sports (elektronik sporlar) alanında ipi en önde göğüslemeyi sürdüren Point Blank önümüzdeki dönemde de adından çokça bahsettirecek gibi. Haziran ayında düzenlenmesi planlanan 2. Ulusal Point Blank Şampiyonası’nın hazırlıkları şimdiden başladı ve bu sefer çok daha büyük bütçeler ve daha kapsamlı bölgesel elemeler oyun severleri sevindirecek.

Basın Bülteni

Önceki İçerikSimCity’nin İlk İnceleme Puanları Oldukça İyi
Sonraki İçerikMart Ayında PSN’de Bedava Olan Oyunlar
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz