Troy Baker’dan Death Stranding’in çıkış tarihi hakkında büyük bir ipucu

Hideo Kojima'nın merakla beklenen yeni oyunu bu yıl içerisinde çıkış yapabilir.

Death Stranding'in çıkış yılı ortaya çıkmış olabilir
Death Stranding - Altın Maskeli Adam (Troy Baker) | Kojima Productions/Sony

Death Stranding‘in çıkış tarihi, oyundaki karakterlerden birini canlandıran Troy Baker tarafından açıklanmış olabilir.

Şu sıralar furya haline gelen #10yearschallange‘a Troy Baker da dahil oldu. Pek çok video oyunununda karakter seslendiren aktör, en çok The Last of Us’daki Joel rolüyle tanınıyor. Hideo Kojima‘nın geliştirdiği Death Stranding’de de görev alan Baker, oyunun videolarından birinde gözüken gizemli “Altın Maskeli Adam” rolünde.

Troy Baker, 2009’da çıkış yapan Final Fantasy XIII‘teki Snow karakterini de canlandırmıştı. Twitter’dan Snow’un fotoğrafını Death Stranding’teki gizemli karakter ile yan yana paylaşan Baker, “#2009vs2019 …?” şeklinde yazdı.

Bu paylaşım, Death Stranding’in 2019 yılı içerisinde çıkış yapabileceği ihtimalini de büyük ölçüde güçlendirdi. Öte yandan, Death Stranding’in yönetmeni Hideo Kojima da yakın zamanda oyunu için kullandığı Decima oyun motorunun geliştiricisi Guerilla Games‘i ziyaret etmiş ve oyundan gizemli bir oynanış demosu sunmuştu. Yani yapım sürecinin sonlarına doğru yaklaşılmış gibi gözüküyor.

Kojima’nın Konami’den ayrılışından sonraki ilk oyunu olan Death Stranding, PlayStation 4’e özel olarak geliştiriliyor ve henüz resmi bir çıkış tarihi yok.

Death Stranding TGS 2018 fragmanında Troy Baker sürprizi

Önceki İçerikEA açık dünya Star Wars oyununu iptal etti
Sonraki İçerikVodafone Freezone Şampiyonluk Ligi 2019 Kış Mevsimi başlıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz