The Witcher 3 Genişleme Paketi fiyatı belli oldu

The Witcher 3 Genişleme Paketi fiyatı oyunun Steam sayfasında ortaya çıktı.

Bu yılın en çok beklenen oyunu belki de The Witcher 3 ancak en çok beklenenlerinden biri olduğu kesin. Özellikle oynanış dinamikleri ve görsel canlılığı ile göz dolduran The Witcher 3, Steam’de uzun süredir ön siparişte. Oyunun Steam sayfasındaki bir ayrıntı ise göze çarpıyor: The Witcher 3 Genişleme Paketi fiyatı..

‘The Witcher 3: Wild Hunt – Expansion Pass’ adındaki The Witcher 3 Genişleme Paketi fiyatı oyunun Steam sayfasına göre, 39 TL. Gelecek genişletme paketleri, oyunculara büyük özenle hazırlanan yeni içerikler, ekipmanlar ve düşmanlar sunuyor ve hem yeni hem de özlenen eski karakterleri getiriyor.

Ayrıca Expansion Pass, iki ayrı içerik paketini bir araya getiren bir paket. Pakette, Hearts of Stone ve Blood and Wine adında iki ayrı içerik paketi bulunuyor. Hearts of Stone, Ekim ayında, Blood and Wine ise 2016’nın ilk çeyreğinde çıkacak. Bu iki ayrı paket için ayrı ayrı fiyatlar belirtilmedi ancak çıkış tarihlerine yakın açıklanması muhtemel.

The Witcher 3: Wild Hunt, CD Projekt Red tarafından geliştirilmekte olup 19 Mayıs 2015 tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformu için çıkış yapacak.

 

The Witcher 3: Wild Hunt – Expansion Pass hakkında

Genişletme Paketi, canavar avcısı Rivia’lı Geralt’ın canlı dünyasında yer alan iki destansı maceraya erişim sağlıyor.

Hearts of Stone, Geralt’ı No Man’s Land’in yabanlarında ve Oxenfurt’un arka sokaklarında 10 saatlik bir maceraya götürecek ve Geralt, gizemli Man of Glass ile yaptığı bir anlaşmayı tamamlamaya çalışacak. Hilekârlıklar ağına takılan Geralt, bu gizemi çözmek ve sağ salim kurtulmak için tüm becerilerini ve gücünü kullanacak.

20 saatlik Blood and Wine hikâyesi ile Toussaint adlı yepyeni bir oyun içi bölge gelecek ve Geralt, kaygısız bir atmosferin ve asil bir ayinin, kanlı bir sırrı gizlediği, savaşın yozlaştırmadığı bir yere gidecek.

Gelecek genişletme paketleri, oyunculara büyük özenle hazırlanan yeni içerikler, ekipmanlar ve düşmanlar sunuyor ve hem yeni hem de özlenen eski karakterleri getiriyor.

Hearts of Stone, Ekim ayında, Blood and Wine ise 2016’nın ilk çeyreğinde çıkacak.

Önceki İçerikYeni haftanın yeni oyunları (13-19 Nisan 2015)
Sonraki İçerikSquare Enix yeni proje duyurusunun hazırlığını hızlandırdı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz