The Walking Dead Season 3’ün çıkış tarihi netleşmeye başladı

TellTale Games, bu yıl için farklı bir şeyler planlıyor.

TellTale Games‘in Walking Dead serisinin üçüncü oyunu olan The Walking Dead Season 3‘ün çıkış tarihi belli olmaya başladı. Yapılan açıklamaya göre, The Walking Dead Season 3’ün çıkış tarihi 2015 senesi değil.

Bu gelişme, TellTale Games’in PR direktörü Job Stauffer tarafından onaylandı ve bu haftanın yeni bir şeylerin habercisi olabileceğini belirtti. Daha sonra ise şirket tarafından yapılan açıklama ile The Walking Dead’in yeni sezonunun çıkışından önce seri için yeni şeylerin yapılabileceği söylendi. Böylece Job Stauffer tarafından söylenenlerde bir nevi onaylanmış oldu.

Ayrıca serinin ilk oyunu ile ikinci oyunu arasında The Walking Dead: 400 Days adında bir oyun piyasaya sürmüştü. Aynı şekilde, sezon 2 ve sezon 3 arasında da benzer bir projenin yapılması olası gibi duruyor.

TellTale halihazırda Game of Thrones ve Tales from Borderlands serilerinin yanı sıra Minecraft tabanlı bir oyun üzerinde çalışıyor. Son olarak, geçtiğimiz ay Telltale ile Marvel, 2017 yılında çıkış yapacak yeni bir oyun ortaklık yaptıklarını duyurmuştu.

Önceki İçerikTESO Konsolda Key İstemeyecek
Sonraki İçerikDivinity: Original Sin Enhanced Edition Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz