The Outer Worlds’ün çıkış tarihi sızmış olabilir

Oyunun çıkış tarihi kısa süreliğine Steam'de gözüktü.

The Outer Worlds'ün çıkış tarihi
The Outer Worlds | Obsidian Entertainment

Obsidian‘ın geliştirdiği The Outer Worlds‘ün çıkış tarihi Steam aracılığıyla ortaya çıkmış olabilir.

Steam’in veritabanı ile ilgili bilgiler tutan SteamDB‘ye göre, geçtiğimiz günlerde oyunun Steam sayfasında The Outer Worlds’ün çıkış tarihi 6 Ağustos 2019 olarak güncellendi ancak birkaç saat içerisinde kaldırıldı. 

Yakın zamanda Microsoft‘un bünyesine kattığı stüdyolar arasında yer alan Obsidian Entertainment’ın hazırladığı yapım, The Game Awards 2018‘de duyurulmuştu. Fallout: New Vegas‘ın arkasındaki stüdyo tarafından geliştirilen oyunun 2019 bitmeden çıkış yapacağı açıklanmıştı. Ancak henüz tam çıkış tarihi netlik kazanmadı.

Öte yandan, oyunu bu ayki kapağına taşıyan Game Informer dergisi çeşitli bilgiler, görüntüler ve röportajlar paylaşmaya devam ediyor. Bu sızıntının ardından ay bitmeden oyunun çıkış tarihi resmi olarak dergi aracılığıyla duyurulabilir.

Açık dünya oynanış sunan bilim-kurgu RPG türündeki The Outer Worlds, PC‘nin yanı sıra PlayStation 4 ve Xbox One için de çıkış yapacak. Bu nedenle oyunun Steam sayfasında ortaya çıkan tarih diğer platformlardaki çıkış tarihini de belirtiyor.

 

Önceki İçerikAnthem’ın inceleme puanları oldukça düşük
Sonraki İçerikHorizon Zero Dawn satış rakamı 10 milyonu geçti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz