The Evil Within 2 Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Unutmayın, tek çıkış yolu… içeride

The Evil Within 2’nin 13 Ekim’deki resmi çıkış tarihini kutlamak için bir çıkış fragmanı yayınlandı:

The Evil Within 2’de Sebastian Castellanos STEM’den doğan kabusta anlatılamaz korkularla bir kez daha karşı karşıya kalıyor. Ancak bu sefer, Sebastian’ın misyonu şahsi: Uzun yıllar önce kaybettiğini düşündüğü kızı Lily’yi arıyor ve dünya etrafında parçalanmaya başladığından zamana karşı yarışıyor. Sebastian, herşey yerle bir olmadan Lily’i kurtarmalı.

Ancak, Sebastian’ın Lily’i bulmaya çalışırken yüzleşmesi gereken tek şey Union sokaklarında serbestçe dolaşan groteskler değil… STEM, birkaç dengesiz kişinin iradesinde şekillenen ya da bozulan bir dünya. Belki de gerçek korku, zayıflamış sistemi kendi iradelerine dönüştürmek niyetinde olan sapkın fotoğrafçı Stefano ve ‘dürüst’ rahip Theodore ile içeride kapana kısılmış insan canavarlar olabilir.

Stefano ve Theodore dünyayı parçalamadan önce Lily’i bulabilecek misiniz?

Önceki İçerikSuper Mario Odyssey ilk incelemeden tam puan aldı
Sonraki İçerikMiddle-earth Shadow of War inceleme
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz