The Division eksikleriyle beraber geliyor; tüm bölgeler ve takas sistemi yer almayacak

Ubisoft'un uzun süredir beklenen oyunu Tom Clancy's The Division, çıkış yaptığında birtakım eksiklikleri de beraberinde getirecek.

Ubisoft‘un uzun süredir beklenen oyunu Tom Clancy’s The Division, çıkış yaptığında birtakım eksiklikleri de beraberinde getirecek.

E3 2013 oyun fuarında duyurulan ve birçok kez ertelenen The Division, 8 Mart 2016‘da çıkış yapacak. Ancak oyunun tam sürüm olarak çıkış yapacağı bu tarihte bazı eksikler de bulunacak.

Oyunun geliştiricisi Ubisoft’un belirttiğine göre, The Division çıkış yaptığında oyunda Brooklyn bölgesi yer almayacak. Oyun çıkış yaptığında Manhattan bölgesi oynanabilir olacak ancak diğer bölgeler ilerleyen zamanlarda oyuna eklenecek.

Queens, The Bronx ve Staten Island isimli bölgelerin de Brooklyn gibi oyunun ilk çıkışında bulunmayacağı belirtildi. Bu yerlerin daha sonra DLC ile mi yoksa ücretsiz güncellemeler mi ekleneceği konusu ise henüz netlik kazanmadı.

Oyunun çıkış yaptığı zamanda diğer bir eksiği ise takas sistemi bulundurmayacak olması. Ancak bu sisteminin ileride oyuna eklenebileceği de belirtiliyor.

28 Ocak’ta kapalı betası düzenlenecek oyuna Xbox One, PlayStation 4 ve PC üzerinden katılım sağlanabilecek. Bu konudaki detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Planlanan çıkış tarihi birden fazla kez ertelenen Tom Clancy’s The Division, son planlamlara göre 8 Mart 2016’da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirecek.

Önceki İçerikThe Witcher 3’teki Ciri için muhteşem bir cosplay
Sonraki İçerikDeadpool, Çin’de yasaklandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz