Super Mario Odyssey Nintendo Switch İçin Duyuruldu!

Şapkam şekil, önümden çekil

Nintendo’nun yeni konsolu Switch için elbette bir Mario oyunu kaçınılmazdı. Haliyle Nintendo Switch Presentation 2017‘de yapılan duyurulardan biri de yeni Mario oyunu hakkında oldu. Super Mario Odyssey ile birlikte Mushroom Kingdom’dan biraz uzaklara, daha gerçekçi bir dünyaya sıçrıyoruz. Ayrıca yeni oyunda şapkamızın da özel güçleri bulunmakta. Oyunun ilginç fragmanına hep beraber göz atalım:

Şapkamızı bumerang gibi fırlatabildiğimiz, hatta üzerinden zıplayarak daha uzak ya da yüksek noktalara erişebildiğimiz oyunda, serinin baş kötüsü Bowser da inanılmaz şık bir takım elbise içinde ve yine özel güçlere sahip bir şapka ile görünmekte. Oyunun yönetmenliğini daha önce Super Mario Sunshine ve Super Mario Galaxy’de çalışmış olan Yoshiaki Koizumi yapıyor.

Super Mario Odyssey 2017 yıl sonu tatil döneminde çıkacak. Yani şu ana kadar duyurulanlar içinde maalesef en ileri tarihli çıkış tarihine sahip olan yapım.

Yeni gelişmeler oldukça sizlere aktaracağız.

Önceki İçerikEA, Nintendo Switch için FIFA oyunu geliştiriyor!
Sonraki İçerikNintendo Switch’in sistem özellikleri açıklandı!
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz