Street Fighter V: Arcade Edition Duyuruldu

Capcom‘un ünlü dövüş oyunu serisinin son halkası Street Fighter V’in yeni sürümü Street Fighter V: Arcade Edition resmi olarak duyuruldu. Bu sürümle birlikte çeşitli yeni özelliklerin yanında sabırla beklenen Arcade Mode nihayet oyuna ekleniyor.

Orijinal sürüme sahip olanlar yeni modlara ve düzenlemelere güncelleme ile kavuşabilecek. Capcom Arcade Edition için hazırladığı bir paketi de ayrıca satışa sunacak. Orjinal sürüme sahip olanlar ve Arcade Edition’ı sonradan alanlar beraber oynayabilecekler.

Dijital ve kutulu olarak satılacak olan Street Fighter V: Arcade Edition içeriği ise şu şekilde:

  • Arcade Mode
  • Extra Battle Mode
  • Yeni V Trigger Hareketleri
  • Galeri
  • Yeni kullanıcı arayüzü
  • Sezon 1 DLC karakterleri
  • Sezon 2 DLC karakterleri

Yeni gelen modlara kısaca değinirsek;

Arcade Mode: 6 farklı rota üzerinden ilerleyip yapay zekaya karşı mücadele edeceğiniz, performansınıza göre sonlar elde edebileceğiniz mod. Oyunun çıkışından beri bekleniyordu ve tanımına bakılırsa gayet keyifli olacak.

Extra Battle Mode: Oyun içi dövüşlerden kazandığınız Fight Money (FM) ile erişebileceğiniz bu mod size her ay dört mücadele sunacak ve bunları tamamlayarak oyundaki premium kostümleri elde edebileceksiniz.

Street Fighter V: Arcade Edition 16 Ocak 2018‘te çıkacak.

Capcom ayrıca 2018 yılı boyunca da Street Fighter V’i taze tutma sözü vermiş. Yeni detaylar ulaştığında sizlerle paylaşacağız.

Önceki İçerikPlayStation’ın başkanı görevini bıraktı!
Sonraki İçerikMiddle-earth: Shadow of War’un ilk inceleme notları belli oldu
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz