Steam Yaz İndirimleri Tarihi Sızdırılmış Olabilir!

Steam Yaz İndirimleri tarihi Rus sosyal paylaşım sitesinde ortaya çıktı.

Rus sosyal paylaşım sitesine göre, Steam Yaz İndirimleri 11 Haziran’da başlayacak. Valve‘un resmi VKontakte (Facebook benzeri bir Rus sosyal paylaşım sitesi) sayfasında Steam Yaz İndirimleri hakkında bazı bilgiler ortaya çıktı. Sayfaya göre, Steam Yaz İndirimleri 11 Haziran’da başlayacak ve 20 Haziran’da sona erecek. Bu tarihten sonra ise 2 gün boyunca, ilk 10 günde en çok ilgi gören oyunlar tekrardan indirimli olacak sunulacak.

Valve’un indirim tarihlerini önceden duyurmaması göz önüne alındığında, bu tarihlerin doğru olup olmadığı, şirket tarafından yapılacak olan açıklamaya bağlı. Yani bu tarihlerin tamamen yanlış olma olasılığı hayli yüksek. Valve tarafından gelecek olan resmi açıklama ile bu netlik kazanacak ancak şu ana kadar bir açıklama yapılmadı.

2014 yılında Yaz İndirimleri 19 Haziran’da, 2013 yılında ise 11 Haziran’da başlamıştı. Yani 2015 yılı için iddia edilen Steam Yaz İndirimleri tarihi önceki iki yılla benzer dönemde bulunmaktadır. Haziran ortasında başlayacak olan E3 etkinliği ile birlikte, bu tarihlerin doğru olma olasılığı da artıyor.

Son olarak, E3’te ilk defa düzenlenecek olan “PC Gaming Show” etkinliğine dahil olan Valve, 16 Haziran 2015’te bu etkinlikte yer alacak. Geçtiğimiz haftalarda açıklanan E3 2015 Basın Konferansı Takvimi‘ne ise buradan ulaşabilirsiniz.

Önceki İçerikKnight Online Klan Turnuvası Başlıyor!
Sonraki İçerikRed Bull Son Şampiyon Turnuvası Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz