Steam Kış İndirimleri’nin başlangıç tarihi belli oldu!

Her zaman olduğu gibi yine PayPal tarafından Steam Kış İndirimleri'nin ne zaman başlayacağı açıklandı.

Steam‘in merakla beklenen, yeni yıl indirimleri veya Steam Kış İndirimleri olarak bilinen büyük indirim etkinliğinin başlangıcı ortaya çıktı.

PayPal UK‘in Twitter üzerinden yaptığı duyuruya göre, bu yılki Steam Kış İndirimleri’nin başlangıç tarihi 22 Aralık yani tam olarak 2 gün sonra. Geçtiğimiz yılın kış indirimleri de yine aynı tarihte, 22 Aralık’ta başlamıştı.

22 Aralık’ta başlayacak Steam Kış İndirimleri 2016 ile birlikte Valve, yine aynı tarihte Steam Awards (Steam Ödülleri) etkinliğini de başlatacak. Kullanıcılar her gün bir kere olmak kaydıyla 29 Aralık’a kadar oylama yaparak yılın en iyilerini seçebilecek. Oylama kategorileri her 24 saatte bir değişecek. Kazananlar ise yılbaşı gecesinde açıklanacak.

İlk günün kategorisi “Sarılmaya En Çok İhtiyacı Olan Kötü Adam Ödülü” ve bu ödülü için Borderlands 2, Dead by Daylight, Far Cry 3, Far Cry 4 ve Portal 2 adlı oyunlar yarışacak.

Steam’in bir önceki büyük indirim olan Sonhabar İndirimleri 2016 ise yaklaşık bir ay önceydi ve bu indirimlerde Life is Strange, Call of Duty: Infinite Warfare, Dark Souls ve Civilization 6 gibi belli başlı oyunlar da dahil olmak üzere birçok oyunda büyük oranlarda indirim yaşanmıştı.

Önceki İçerikEski Konami başkanı Shinji Hirano, Kojima Productions’a geçti
Sonraki İçerikAvatar 2 planlananın aksine 2018’de çıkmayabilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz