Steam Cadılar Bayramı 2018 indirim rehberi

Steam Cadılar Bayramı 2018 indirimleri başladı. Sizler için indirimlerde önerdiğimiz oyunlardan oluşan bir liste hazırladık. Listedeki oyunlar için en iyi oyun olarak değil de en yüksek indirim(yüzdesel) üzerinden bir sıralama yaptık. Baştan uyaralım Steam Cadılar Bayramı 2018 indirim rehberi çoğunlukla korku oyunlarından oluşuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Halloween 2018 etkinlik rehberi

Korku oyunlarının ön plana çıktığı Steam Cadılar Bayramı 2018 indirimlerinde pek çok AAA oyunda büyük indirimler yakalayabileceğiniz gibi keşfetmek istediğiniz indie oyunları da hesaplı fiyatlardan satın alabilirsiniz. Listenin okunamayacak kadar kalabalık hale gelmemesi için bazı çok popüler oyunları listemize dahil etmedik.

Listenin sonundaki onursal üyelerimize de şöyle bir göz atmadan geçmeyin.

Cadılar Bayramı korkusunun iliklerinize işlemesini istiyorsanız ve nereden başlayacağınız konusunda kararsızsanız doğru yerdesiniz. Listemiz vampir veya seri katil olmayanlar için hazırlanmıştır.

Friday the 13th: The Game

Seri katiller ve masum kampçılar olmadan Cadılar Bayramı olduğunu anlayamayız ki. Stres ve gerilim dolu zamanlarda bile soğukkanlılığınızı koruyup çözüm odaklı düşünebildiğinize inanıyorsanız etkinliğin en büyük indirimine sahip olan Friday the 13th: The Game tam size göre.

Fiyat etiketi 59,00 TL olan oyun %85 indirim ile 8,85 TL üzerinden satılıyor. Mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Crypt of the NecroDancer

Harika müzikleri ve retro temalı rogue-like oynanışa sahip olan Crypt of the NecroDancer yerel eşli oyun seçeneği de sunuyor. Başarılı oyunların artık pek kullanmayı tercih etmediği bu seçenek Crypt of the NecroDancer’ı harika bir alternatif haline getiriyor.

Fiyat etiketi 24,00 TL olan oyun %80 indirim ile 4,80 TL üzerinden satılıyor. Mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

SOMA

Bilim korku ve korku türlerinin bir araya getirildiği SOMA, Amnesia serisinin yapımcıları tarafından geliştirildi. Cadılar bayramı indirimi sırasında kesinlikle kaçırılmaması gereken oyunlardan olduğunu düşünüyorum.

Fiyat etiketi 49,00 TL olan oyun %80 indirim ile 9,80 TL üzerinden satılıyor. Mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Yapımcının diğer serisi olan Amnesia oyunlarında da büyük indirimler var. Psikolojik korku türünü seviyorsanız göz atmanızı tavsiye ederiz.

DARK SOULS™ III

”Cadılar Bayramı indirimlerinden şöyle kafamı şişirmeyecek grafikleriyle, atmosferiyle beni büyüleyecek bir oyun istiyorum.” diyorsanız ve sinir sisteminiz ortalama insanınkinden kuvvetliyse Dark Souls 3 sizin için harika bir fırsat. Gothik akımının etkileri ve grotesk mimarileri ile büyüleyici ve gergin bir atmosfer sizi  bekliyor. Oyunun zorluğu da cabası.

Fiyat etiketi 179,00 TL olan oyun %75 indirim ile 44,75 TL üzerinden satılıyor. Mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Alien: Isolation

Alien serisinin hayranı olmasanız bile bayılabileceğiniz bu psikolojik ve gerilim dolu korku oyunu serinin hayranları için muazzam bir seçenek. Seriyi oldukça başarılı bir şekilde ele alan oyun çıkış yaptığı zamanlarda başarılı yapay zekası ile uzun süre konuşulmuştu.

Fiyat etiketi 59,00 TL olan oyun %75 indirim ile 14,75 TL üzerinden satılıyor. Mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Metro Redux Bundle

Metro 2033 Redux ve Metro: Last Light Redux oyunlarını içeren paket, oyunların grafik ve performans geliştirilmeleri yapılmış hallerini barındırıyor. Serinin yeni oyunu olacak olan Metro Exodus için gün saydığımız şu vakitler serinin hikayesini ve temasını öğrenmek için harika bir vakit.

Paketin içerisindeki oyunları ayrı ayrı almak isterseniz 62,00 TL ödemeniz gerekecekken bu paket sayesinde %75 indirim ile 15,80 TL gibi bir fiyata iki oyuna da sahip olabilirsiniz.

Dead Island Definitive Collection

Hak ettiği ilgiyi göremediğini düşündüğümüz yapımlardan olan Dead Island serisi, cüzdanlarımızı düşünen bir paket halinde satışta. Zombiler, aksiyon, macera ve başarılı karakter diyaloglarının yanı sıra oyuncuları etkilemeyi başaran şaşırtıcı olaylar dizileri ile Cadılar Bayramı zamanında oynanması gereken bir oyun. Paket içerisinde Dead Island Definitive Edition, Dead Island: Riptide Definitive Edition ve 16-bit teknolojisi ile tasarlanmış retro temalı, bol eğlenceli Dead Island Retro Revenge oyunları bulunmakta.

Paketin içerisindeki oyunları ayrı ayrı almak isterseniz indirimsiz haliyle 72,00 TL ödemeniz gerekecek. Bu paket sayesinde ise %71 indirim ile 21,01 TL gibi bir fiyata üç oyuna da sahip olabilirsiniz.

Darkest Dungeon®

Zor oyunları seviyorsanız grafik değil de temalara hastaysanız ve oyunların size bağımlılık yapmasını istiyorsanız Red Hook Studios yapımı Darkest Dungeon size aradığınız her şeyi sunuyor. İndirilebilir içerikleri ile daha da zenginleşen oyunu bitirebilmek bile bir meziyet. Oyunun barındırdığı gothik esintilerle stresin bütün vücudunuza yayıldığını hissedeceksiniz.

Fiyat etiketi 39,00 TL olan oyun %70 indirim ile 11,70 TL üzerinden satılıyor. Mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Dungeons 3

Gerçek zamanlı strateji oyunlarının başarılı örneklerinden sayılabilecek olan rol yapma oyunu Dungeons 3, serinin en yeni oyunu. Dungeons 2 ile yaptıkları hataların tamamını olmasana da bir kısmını hale çözüme kavuşturamamış olsalar da grafik ve oynanış geliştirmeleriyle indirimli fiyatının hakkını veriyor.

Fiyat etiketi 79,00 TL olan oyun %67 indirim ile 26,07 TL üzerinden satılıyor. Mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

SUNLESS SEA

Tadınızı kaçırmamak için oyunda başınıza neler gelebileceğinden hiç bahsetmeyeceğiz ancak Lovecraft hikayelerine hakimseniz korku seven biri olarak muhtemelen çoktan oyunun mağaza sayfasını aramaya başlamışsınızdır bile.

Fiyat etiketi 29,00 TL olan oyun %66 indirim ile 9,86 TL üzerinden satılıyor. Mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Pinstripe

Eski bir devlet büyüğü olarak cehennemin donmuş derinliklerinde kaçırılmış kızını arayacaksınız.

Limbo-vari grafik ve oynanış tasarımlarına rağmen kendine özgü dokusu ve teması ile özgün bir hikayeyi birleştiren oyun indirimin kaçırılmaması gereken bağımsız yapımlarından.

Fiyat etiketi 24,00 TL olan oyun %50 indirim ile 12,00 TL üzerinden satılıyor. Mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition

Divinity:Original Sin 2 Definitive Edition indie yapımları ile yükselen bir stüdyonun seriyi bozmadan nasıl devam oyunu yapılabileceğini gösterdikleri için Yazar insiyatifi ile listeye girdi. Oyun indirim yüzdesi küçük olduğu için son sırada yer alıyor ancak kişisel tavsiye listemde kesinlikle ilk sırada yer alıyor. Rol yapma oyunlarının oyun sektörü içerisinde ne kadar önemli bir yeri olduğunu bir kez daha hatırlamamızı sağlıyor.

Fiyatı başta biraz cep yakacakmış gibi görünse de açık sözlülükle parasının hakkını her kuruşuna kadar verdiğini söyleyebilirim.

Fiyat etiketi 75,00 TL olan oyun %33 indirim ile 50,25 TL üzerinden satılıyor. Mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Artık fazla eskidiği veya benzeri bir oyun daha büyük indirime girdiği için listede oluşabilecek kalabalığı önlemek amacıyla yer veremediğimiz oyunlar için bir onursal üyeler kısmı oluşturmayı uygun gördük. Listeye göz atınca sizler de göreceksiniz ki pek çoğu duygusal olarak oyuncuların gönüllerinde yer edinmiş olan yapımlar.

  • Left 4 Dead
  • Limbo
  • Divinity: Original Sin
  • Dead by Daylight
  • Mad Max
  • Rocket League
  • Killing Floor 2

Listeyi hazırlarken mümkün olduğunca oyuncuların az parayla çok seveceklerini düşündüğümüz oyunları ön plana çıkarmak istedik.

Önceki İçerikPlayStation Plus Kasım 2018 oyunları duyuruldu
Sonraki İçerikDestiny 2 ücretsiz olarak dağıtılıyor!
Video oyun ve çizgi roman bağımlısı, yarı zamanlı edebiyat okuru. Boş vakitlerinde evden dışarı çıkar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz