Destiny House of Wolves eklenti paketi çıkış tarihi açıklandı

Oyunun ikinci eklenti paketinin çıkış tarihi belli oldu. Destiny House of Wolves eklenti paketi çıkış tarihi açıklandı.

Destiny’nin ikinci eklenti paketi olan House of Wolves için çıkış tarihi verildi. Activision tarafından Destiny House of Wolves eklenti paketi çıkış tarihi açıklandı. Yayıncı Activision’ın yaptığı açıklama göre, House of Wolves 19 Mayıs tarihinde Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 ve PlayStation için piyasaya sürülecek.

House of Wolves geçtiğimiz yaz, The Dark Below paketinin ardından duyurulmuştu. Ayrıca, Destiny House of Wolves eklenti paketi çıkış tarihi için Nisan-Haziran aralığı planlanmıştı.

Bu yılın başlarında, House of Wolves’a ait birçok resim sızdırılmış, içeriğinin neler olacağı ortaya çıkmıştı. Aşağıdaki içerik bilgilerini Bungie resmen doğrulamadı ancak herhangi bir resmi açıklama olduğu takdirde bilgileri güncelleyeceğiz.

 

Sızdırılan bilgilere göre, House of Wolves içeriği:

  • Özel bir Raid’e ek olarak yeni bir Awoken hikayesi
  • 3 yeni Crucible haritası ve yeni bir Fallen Strike
  • Yüzlece yeni silah, zorh ve ekipman

The Dark Below ve House of Wolves, Destiny Genişleme Paketi’nde bir arada bulunuyor ve bu paketin fiyatı 35 dolar. Alternatif olarak ise iki ayrı içerik tek tek her biri 20 dolardan da satılıyor.

House of Wolves’a ek olarak, Bungie, bu yıl içinde yeni bir büyük eklenti paketi duyurmayı planlıyor ve daha önceden bunu açıklamıştı. Yayınlanan fragmanı aşağından izleyebilirsiniz:

Gelişmeler devam edecek…

 

 

Önceki İçerikFerit “wtcn” Karakaya bundan sonra BPI için ter dökecek! [GÜNCEL]
Sonraki İçerikStar Wars: Battlefront Battlelog kullanmayacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz