Spider-Man için yeni fragman Comic-Con’da yayınlandı

7 Eylül'de PS4'e özel olarak çıkıyor!

San Diego Comic-Con etkinliğinde Sony, Spider-Man için yeni fragman paylaştı.

PlayStation 4'e özel olarak Insomniac Games'in geliştirdiği Marvel's Spider-Man'in yeni fragmanı yayınlandı. Hikaye odaklı yeni fragmanın dışında PlayStation 4 Pro ve standart PS4'ün Spider-Man temalı sınırlı sayıdaki özel sürümleri de tanıtıldı.

Haziran ayındaki E3 2018 fuarında Spider-Man için uzun soluklu bir oynanış demosu gösterilmiş, oyunda yer alacak kötü karakterlerin hemen hemen hepsi tanıtılmıştı. San Diego'da düzenlenen Comic-Con etkinliğini es geçmeyen Sony, Insomniac'ın geliştirdiği oyundan yeni görüntüler sundu. Yeni hikaye fragmanı yaklaşık iki dakika uzunluğunda ve daha çok Silver Sable tanıtıyor. Ayrıca Miles Morales ve oynanabilir olan Mary Jane karakterlerine daha yakından göz atma fırsatı buluyoruz.

PS4’e özel Spider-Man’in çıkış tarihi, ön sipariş fiyatı ve bonusları belli oldu

Ek olarak, ön sipariş bonusu olan kostümlerin üçüncü ve sonuncusu da tanıtıldı: Velocity Suit. Bundan önce de Spider-Punk kostümü ve Avengers: Infinity War'daki Iron Spider kostümü ön sipariş bonusu olarak açıklanmıştı. Ön sipariş verenler bu üç kostüme ücretsiz olarak anında erişebilecek. Ancak ön sipariş vermeyenler de oyunu oynayarak bunları kazanabilecek. 

Insomniac Games'in geliştirdiği Marvel's Spider-Man, 7 Eylül'de PlayStation 4'e özel olarak çıkış yapacak.

SDCC 2018'de gösterilen Spider-Man için yeni fragman:

Önceki İçerikYerli Yapım Bard’s Gold Artık Ücretsiz Olarak Mobilde
Sonraki İçerikSÖYLENTİ: Microsoft iki yeni nesil konsol birden piyasaya sürecek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz