SÖYLENTİ: Sony yeni bir el konsolu geliştiriyor olabilir!

Sony'nin 2015'te yaptığı patent tescili, şirketin yeni bir el konsolu üzerinde çalıştığını gösteriyor olabilir.

Sony’nin 2015’te yaptığı patent tescili, şirketin yeni bir el konsolu üzerinde çalıştığını gösteriyor olabilir.

El konsollarına yabancı olmayan Sony, geçtiğimiz yıllarda PSP ve PS Vita olmak üzere iki farklı el konsolu piyasaya sürdü. Ancak, şirketin yeni bir el konsol üzerinde çalıştığına dair bilgiler gün yüzüne çıktı.

NeoGAF forumunda bir kullanıcı, Sony’nin 2015 yılında marka tescilinde bulunduğunu, bunun yeni ortaya çıktığını ve yeni cihazın muhtemelen yeni bir el konsolu olduğunu yazdı. Hatta bunun Vita 2 olacağını öne sürdü ve cihazın tasarımlarına ait bazı görseller paylaştı.

 

Sony, son zamanlarda yeni konsolu PlayStation 4 Pro ve sanal gerçeklik cihazı PS VR‘ı piyasaya sürdü. Nintendo’nun geçtiğimiz aylarda Switch adlı yeni el konsolunu duyurması, Microsoft’un Project Scorpio adlı yeni bir konsol geliştirmesi ve Sony’nin bu firmalarla yarış içerisinde kalmak istemesi nedeniyle, bu yeni el konsolunun gerçekleşmesi olası duruyor.

Yeni el konsolunun Haziran ayındaki E3 2017’de duyurulması beklenirken, bu cihazın PS4 veya tablet gibi mobil platformlar için kontrolör olabileceği de iddia ediliyor.

Önceki İçerikFor Honor – İnceleme
Sonraki İçerikNioh’un Yeni DLC ve PVP Detayları Açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz